sinposis

Páginas: 7 (1522 palabras) Publicado: 22 de enero de 2014

Frágil.
24 de maig del 2016.

Mai heu sentit aquest sentiment de no poder més? Mai heu pensat que tot el que dieu i feu no li importa a ningú ? Aquesta impotència tan desgraciada que arruïna qualsevol vida fràgil ? No us preocupeu , sol passar . En aquesta societat no hi ha ningú que no es salve d'aquests monstres, sabeu de qui parle , no ? Supose que sí, de tota manera us els descric unpoc. Primer, són persones , encara que de vegades eu dubte ... Més semblen animals . S'alimenten del dolor dels altres i de les llàgrimes dels indefensos . Solen ser egocèntrics i superficials , però no ens anem de tema . Tot això ve perquè, una xiqueta nova anomenda Rosalinda va vindre a classe ja fa temps , venia d'una família adinerada i era molt tímida . Bé, doncs aquests monstres se li vantirar com a lleons , lleons famolencs i assedegats . Li van arrabassar tota la seva dignitat , li van destrossar i no especialment per fora . En els seus ulls es veia com de malament ho estava passant , i ningú se dignà a fer res . Però Emy i jo no podíem seguir veient això . Ens aixequem i vam anar fins a ella , les llàgrimes li recorrien la seva dolça galta i els seus ulls estaven enrogits icremant de ràbia . Li vam oferir un mocador , però tenia por . La inseguretat li recorria les venes , i la cabellera li cobria tota la cara fins tapar els ulls . No vaig poder evitar veure com mirava Nacho a Rosalinda , estava mirant d'una manera estranya , notava d'alguna manera u altra alguna cosa estranya en els seus ulls. Semblava si no malament m'equivoque , que simpatitzava amb ella . Així que livam dir que s'acostara , ell li va tornar a oferir els mocadors, i ella va aixecar el cap amb un moviment lent i suau . Ell li trec els flocs que li tapaven la cara . I unes mirades sobtades varen creuar les seves cares . S'havien quedat com intensament hipnotitzats . En això, la professora que estava distreta amb uns papers , es va aixecar i va interrompre aquesta escena d'amor . Un poc furiosava enviar al corredor als dos ingenus de Becker i David . Eren uns companys de classe repetidors , un poc feuchos, i bastant ignorants , estaven en aquesta època de creure graciosos pel simple fet de ferir a altres xiquets.
Becker no volia anar-se, i David en veure com vacil · lava a la professora es va unir . La professora no tardà a enfadar-se i cridar a la directora . Quan arribà la directoraamb els parts tant Becker com David no van tardar a aixecar-se i sortir. Minuts després va sonar la campana i vam sortir al passadís . La xica estava en un racó , trista i sola . Vam anar cap a ella i Nacho ens seguia per darrere.
Nacho li va dir " passa d'ells , són escòria " . Rosalinda en sentir-lo se li va escapar un petit somriure, Emy i jo ens vam mirar i vam coincidir en que hauríemdeixar-los sols , vam posar la primera excusa que trobarem i ens allunyarem discretament .
L'endemà vam coincidir Emy , Rosalinda i jo en art i disseny , ens varem sentar juntes i xarrarem un poc. Ens va explicar que no tenia pare , va morir de càncer i la seva mare poc després va agafar una depressió . Ella i la seva germana de 7 anys , Maria , vivien pràcticament soles, la seva mare passava bastantd'elles pel treball , cada dia anava amunt i avall , viatjava molt. Cobraven una pensió d'orfandat i a part la seva mare que era propietària d'una empresa multinacional els donava diners i pagava a una cuidadora perquè s'ocuparà de les seves cures . També ens va explicar una mica sobre la seva vida en altres col · legis . Va afectar molt al seu moral el no encaixar en cap
col · legi a causa detraslladar-se tant . En una època va estar ingressada en una clínica de trastorns, va voler suïcidar-se , per sort va arribar a ella una persona que li va ajudar molt amb els seus problemes, es deia Dolors, era una dona d'uns 54 anys , baixeta i molt simpàtica . Estàvem embadalides escoltant totes les seves anècdotes quan el bajoca de David va deixar anar una de les seves. Rosalinda es va quedar...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS