Sintesi guiada tecnologia

Páginas: 2 (308 palabras) Publicado: 29 de mayo de 2011
SINTESIS GUIADA:
L’ús de la roba ve donat per una necessitat que l’esser humà té de cobrir-se, sigui per reserva a l’hora de mostrar el cos als altres o per protegir-se tan del fred comde la calor. Malgrat això hi ha altres expectes que fan que ens vestim de una manera o d’una altre, com la moda, la classe social, la personalitat, la etc.
El procés d’elaboració defils amb l’obtenció de les fibres tèxtils i finalitza amb l’obtenció de teixits o de peces de roba. Antigament, cada persona que elaborava teixits feia tot el procés, fins que van sorgir elsespecialistes. Actualment, la majoria dels processos es fan industrialment.
Les fibres tèxtils són petits elements llargs i prims amb que es formen els fils. Poden ser naturals oquímiques.
Els fils s’obtenen mitjançant un procés de filatura. Estan formats per fibres torçades, i són de gruix continuo, flexibles, llargs, i prims . Poden estar formats per un o diversoscaps.
Hi ha dos tipus de teixits: Els de punt i els confecció. Els primers s’obtenen entrellaçant un mateix fil, m’entres que els segons s’obtenen encreuant fils horitzontals i verticals.El teler es una maquina que serveix per fer teixits plans i facilita que els fils d’ordit i de trama (Horitzontals i verticals) s’encreuin.
La tintura es pot fer sobre els fils, abansde fer els teixits, o sobre els teixits ja fets. L’estampació consisteix a imprimir dibuixos sobre les teles ja fetes. Els acabats dels teixits els proporcionen unes propietats i unexpecta millors.
Un teixit es transforma en una peça de roba al taller de tall i patrons, però perquè això sigui possible cal dissenyar-la, dibuixar-ne els plans, tallar el teixit i cosir-lo.Paraules:
Fibres, Propietats, Necessitat, Reserva, Químiques, Confecció, Personalitat, Torçades, Prims, Caps, Especialistes, Trama, Imprimir, Plans, Industrialment, Patrons.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Guía De Tecnología
  • Tecnologia Guia
  • Guia de Tecnologia
  • guia de tecnologia
  • guia de tecnologia
  • Guia tecnologia
  • Guias de tecnologia
  • Guia de tecnologia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS