sintitulo

Páginas: 2 (479 palabras) Publicado: 17 de diciembre de 2014
Comentari: Mapa 1914 i 1923



El mapa mostra la situació política d'Europa abans de la primera guerra mundial, ja que en finalitzar , la situació canvia, apareixen nous Estats ialtres empetiteixen els seus territoris. La primera guerra mundial va ser des de 1914 fins 1918, va ser a Europa i a les seves colònies , van morir més de deu milions de morts.
En aquest mapa esrepresenten : la triple aliança ( que esta pintat de blau ) , la triple entesa ( que esta pintat de verd ) i els països neutres ( que estan pintats de groc ). La triple aliança la constituïen dues granspotencies, l’imperi Alemany i l’imperi Austro-Hungar. La triple entesa van ser : França, el Regne Unit de Gran Bretanya, Irlanda i l'Imperi rus.
Aquesta guerra ja venia des de fa anys , o sigui quetenia causes profundes.
Pau armada, es tracta de comprar el millor armament i preparar-se com els millors per a la guerra, això va ser des de el 1885 fins el 1914. Necessitaven obtenir matèriesprimeres per a les fabriques i mercats a qui vendre. També volien dominar el món , ja que creien que eren els millors.
Hi van haver-hi causes immediates que van fer esclatar la guerra, com l'exaltaciónacionalista ( això va provocar les tensións que va provocar), l'imperialisme ( la necessitat de les nacions per buscar nous territoris en el qual poder aconseguir nous mercats, a causa del granincrement de productes ) , la qüestió dels Balcans (Bulgària Servia , Albània ,Croàcia i Macedònia ) i l'Empentat de Sarajevo , que va ser la gota que va fer explotar la guerra perquè van matar al governant .La guerra va estar dividida en fases , las que van ser:
La primera va ser la guerra de moviments , en la que Alemanya volia conquerir França i va voler enganyar-los fent-los creure que anaven aentrar per Bèlgica.
La segona va ser la guerra de posicions en la que les trinxeres van formar un gran paper , igual que el nou armament ( artilleria, mostassa, gas, llançaflames...). Durant...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • sintitulo
  • sintitulo
  • Sintitulo
  • sintitulo
  • sintitulo
  • Sintitulo
  • Sintitulo
  • Sintitulo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS