siria

Páginas: 4 (947 palabras) Publicado: 16 de marzo de 2014
Històric
La Guerra Civil Síria és un conflicte bèl·lic actual en aquest país àrab que enfronta al govern al costat de les Forces Armades de Síria en contra de diversos grups rebels de l'oposicióque busquen enderrocar el govern i treure del poder el president Baixar al- Assad .Encara que l'oposició sosté que el govern és violent i sanguinari , i que el poble s'ha aixecat en contra d'ell, elgovern sirià ha assegurat que el conflicte és una guerra contra el terrorisme i no una guerra civil del poble contra el president. El conflicte va iniciar per les revolucions de la « Primavera Àrab » ,que exigien canvis en els governs dels països àrabs . Com a Tunísia, Egipte, Líbia i Bahréin, els manifestants reclamaven més llibertats i plena democràcia. No obstant això , el curs de la rebel·lióno va ser l' esperat , i no es va arribar a un acord com Egipte o Tunísia , sinó que el govern va respondre violentament amb una guerra civil. D'aquesta manera, la rebel·lió s'ha centratespecíficament en l'enderrocament de Baixar Al-Assad , mentre que el govern s'ha centrat en devastar al seu enemic .

Va ser per Alep per on van iniciar fonamentalment les accions desestabilitzadores, la granmajoria del poble dóna suport al govern i està contra els terroristes.
Trobem dues raons: la premsa burgesa diu que els terroristes van envair la ciutat ja que l'aixecament no és un producte dedissidència, de descontentament dins de la ciutat. Els terroristes tenien poca gent simpatitzant a Alep. Però ara els mitjans confirmen això quan diuen que els terroristes van envair des de diversos llocs,creuant la frontera amb Turquia i portant totes les seves armes així com la frontera de Síria amb Jordània.
Els mercenaris en lloc d'atacar, han ocupat els barris populars forçant als residents asortir i fent-los servir d'escuts humans.
La frontera amb Turquia és el pont d'entrada per cometre aquestes activitats terroristes amb el suport del president francès, François Hollande.

Hem de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • siria
  • Siria
  • SÍRIA
  • siria
  • Siria
  • Siria
  • Siria
  • siria

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS