sisi

Páginas: 2 (357 palabras) Publicado: 12 de enero de 2015
Dons que donarà als cossos escollits:
1. Impassibilitat: No hi haurà patiment. Com tenim aquest do no tindrem ni mal ni fatiga ni ganes de menjar ni necessitat. No hi ni patiment ni dolor.2.Claredat: No hi haurà foscor ni tenebra, mentira o engany ocultació o aparença. Resplendor que adornarà el cos del ressuscitats, en ells tot serà veritat plenitud i perfecció, sense engany ni tenebra nifoscor. Resplendor que adornarà els cossos dels ressuscitats, el home sofrirà o (gozará) en esplendor a Crist per això es representa a Crist com llum d’origen de l’home.
3.Agilitat: Es podrantraslladar d’ un lloc a un altre sense fatigar-se a qualsevol lloc. D’un lloc a un altre.
4.Subtilesa: Sense cap obstacle podran penetrar qualsevol cos com va fer Jesuscrist ressuscitat.
Això ho sabemperquè es el que va fer Deu després de la resurrecció, i del mateix mode. Aquestes no son condicions físiques, son condicions posteriors a la nostra vida física, a la transfiguració. Després de laresurrecció, tindrem la vida de Crist. Aquestes son condicions noves a la vida del ressuscitat, son condicions pròpies dels cossos transfigurats.
Cossos dels resucitats, dels escollits. Els cossos queressuscitin que no hagin merescut la predilecció de jesucrist (els condemnats) estaran privats dels dons dels privilegiats. Tindran vida eterna per`no podran gaudir d’aquests dons, estaran condemnats,seguiran sofrint. Viuran eternament a la foscor, no podran gaudir de les mirades dels altres, i ja han viscut lo que es ser mirats amorosament per altres persones, germans, Deu, lo que fa pitjorl’experiència. El condemnat estarà experimentant l’arrelament a la seva condició temporal i espaial com una autentica condemna, no podrà moure’s. A més no tindrà el do de la subtilesa.
Después de esta presentevida hay otra, o bienaventurada para los escogidos o totalmente infeliz para los condenados.
Los bienes del cielo no son comparables con los de la tierra. No podemos entender cómo será el cielo....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Sisi
  • sisi
  • sisi
  • sisi
  • Sisi
  • Sisi
  • sisi
  • Sisi

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS