Sistemes de producció

Páginas: 2 (465 palabras) Publicado: 16 de noviembre de 2014
SISTEMA DE PRODUCCIÓ CONTINU

La producció contínua no és recent i un exemple proper a aquest tipus de producció es va realitzar l'any de 1914, la Ford Motor Company, empresa americana fabricantd'automòbils, va emprar les tècniques bàsiques de línia de producció per fabricar l'automòbil model T, creant la primera línia de producció mòbil del món en aquest any.
El sistema de producciócontínua és utilitzat per les empreses que produeixen un determinat producte per un perllongat temps, no es presenten canvis en la seva execució. El ritme de producció és accelerat i les operacionss'executen sense interrupció. Com el producte és el mateix, el procés de producció no sofreix canvis seguits i pot ser perfeccionat contínuament.
Aquest tipus de producció és aquell on el contingut detreball del producte augmenta en forma contínua.
És aquell on el processament de material és continu i progressiu.
En resum procés continu significa que en concloure el treball determinat en cadaoperació, la unitat es passa a la següent etapa de treball sense esperar tot el treball en el lot. La línia de producció s'ha de considerar en conjunt com una entitat aïllada i no permetent-se avaries encap lloc.
Podem dir que la relació entre el sistema de producció continua és clarament push, ja que l’empresa no espera una demanda, sinó que fa una producció vers l’oferta que ella mateixaproporciona al mercat objectiu.



SISTEMA DE PRODUCCIÓ PER PROJECTES

Concepte:

El sistema de producció per projectes es caracteritza per un complex conjunt d'activitats que s'han de realitzar enun ordre particular en el termini determinat i dins de les despeses estimades. Els productes es caracteritzen generalment per la immobilitat durant la seva transformació. Operacions d'aquest tipus deproductes es duen a terme en el "Tipus de muntatge posició fixa de disseny" que es pot observar en la producció de vaixells, locomotores i avions, construcció de carreteres, edificis, etc....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Sistema de PRoduccio
  • SISTEMAS DE PRODUCCI N
  • SISTEMAS SECUNDARIOS DE PRODUCCI N
  • PRINCIPIOS Y SISTEMAS DE PRODUCCI N
  • SISTEMAS DE PRODUCCI N Y PORQU
  • SISTEMA DE PRODUCCI N NO TRADICIONAL
  • SISTEMAS DE PRODUCCI N
  • Sistemas de producci n

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS