skf

Páginas: 4 (833 palabras) Publicado: 15 de enero de 2016
CAS: SKF
1. Quins son els punts fors i dèbils, així com les oportunitats i amenaces, de SKF en Europa a principis dels anys 80?
Punts forts:
Tot i que durant els anys anteriors l’empresa va comprarvaries companyies de rodaments (molta diversificació), els rodaments de rodets seguien significant un 70 % del seu negoci.
Com que cada “filial” produïa quasi totes les referències, disposava depersonal en cada filial amb experiència en la gestió completa de tots els processos de la majoria de les referències (50000).
L’empresa tenia molta varietat de producte (50000 referències) i això feiaque tingues una bona posició en el mercat.
Al disposar d’aquesta bona posició al mercat i del seu personal amb experiència (*), l’empresa podia prendre decisions extremes (Michel Savonasac)
MichelSavonasac pren la decisió de buscar la especialització de la línia de producció amb lots més grans concentrant la producció.
Punts dèbils:
SKF era una organització excessivament fragmentada(11 centre deproducció en 6 països), segons una auditoria realitzada el 1986.
SKF tenia una política de màrqueting enfocada a una gran gamma de productes per oferir al seus nombrosos clients (productespersonalitzat al client) i això provocava una producció discontinua amb lots petits. A més a més, cada centre de producció fabricava tots els seus productes pel seu mercat (línies discontinues amb lots petits,repetides en els diversos centres de producció).


Oportunitats:
Tenen experiència en el mercat Europeu (limitacions, limitacions, problemes, producte, competència) i disposen de personal ambexperiència (*), així que tenen oportunitats per millorar la seva estratègia.
Amenaces:
Penetració al mercat europeu de companyies japoneses. Aquestes companyies tenien un numero més reduït de productes(10000 referències), però això els permetia tenir lots de fabricació molt més grans i consegüentment costos de producció menors.

2. Analitzar les accions clau empreses per Michel Savonasac entre els...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Caso Skf
  • Rodamientos skf
  • CASO SKF
  • Caso SKF
  • Mantenimiento Skf
  • caso skf
  • Rodamientos skf
  • caso skf

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS