Slow food

Páginas: 5 (1148 palabras) Publicado: 24 de febrero de 2014
ÍNDEX:

Definició:.......................................................................................................1
Origen:..........................................................................................................1
Oferta gastronòmica:.....................................................................................2
Tipus deservei:.............................................................................................2
Filosofia:....................................................................................................... 3
Tipus de client:..............................................................................................3Objectius:.......................................................................................................3
Bibliografia:...................................................................................................5













DEFINICIÓ :

Associació interna sense ànim de lucre que va donar resposta a la proliferació del Fast Food, un moviment que segons les seves paraules, persegueix restituir la dignitat cultural del menjar, promou l’ educació del gust i defensa labiodiversitat. Busca fomentar el compartir amb els altres l’art de la gastronomia com a un del foments de la convivència. El slow food es representat amb l’anagrama d’un cargol ja que aquest simbolitza la lentitud amb la qual es caracteritza aquest moviment.


ORIGEN :

El moviment Slow Food va ser fundat per Carlo Petrini a Itàlia com un moviment de resistència per a combatre el fast food.Proclama preservar la cuina cultural i les plantes i llavors associades, animals domèstics, i el cultiu dintre d'una eco regió. Això va ser la primera part establerta del més ampli Slow moviment. El moviment s'ha expandit des de llavors amb més de 83.000 membres a 122 països.

El Slow Food va començar a Itàlia amb la fundació de la seva organització precursora, Arcigola, al 1986 La organitzacióSlow Food nascuda del moviment s'ha expandit fins a incloure més de 83.000 membres amb seus a més de 122 països. En total, existeixen 800 locals convivia. L'estructura organitzativa és descentralitzada: cada convivia té un líder que és responsable de la promoció dels artesans i els grangers locals, a través d'esdeveniments regionals com ara "Tallers del gust", tasts de vi, mercats de grangers.
S'hanobert oficines a Suïssa (1995), Alemanya (1998), New York City (2000), França (2003), Japó (2005), i més recentment al Regne Unit. Les oficines centrals s'ubiquen a Bra, a prop de Torí, al nord d'Itàlia. L'organització ha publicat nombrosos articles, en diversos idiomes. Als Estats Units, the Snail (El Cargol) és la publicació trimestral escollida, i Slow Food publica literatura també a altrespaïsos europeus. Esforços recents en publicitat inclouen la fira de menjar i vi més gran del mon, el Salone del Gusto, una fira de formatge bianual a Bra anomenada Cheese, el festival del peix de Genoa anomenat SlowFish i la reunió mundial de comunitats de menjar de Torí Terra Madre.
Al 2004, Slow Food va obrir una Universitat de Ciències Gastronòmiques a Pollenzo, a Piemont i Colorno, aEmilia-Romagna, Itàlia. Carlo Petrini i Massimo Montanari són qui ha liderat la creació de la Universitat, l'objectiu de la qual és promoure consciència sobre el menjar i la nutrició.



OFERTA GASTRONÒMICA:

Proclama preservar la cuina cultural i les plantes i llavors associades, animals domèstics, i el cultiu dintre d'una eco regió. Això va ser la primera part establerta del més ampli Slow movimentExisteixen 800 locals convivia. L'estructura organitzativa és descentralitzada: cada convivia té un líder que és responsable de la promoció dels artesans i els grangers locals, a través d'esdeveniments regionals com ara "Tallers del gust", tasts de vi, mercats de grangers.
L’oferta gastronòmica de la tendència slow food depèn del el lloc o regió ,ja que hi han 83000 membres amb seus a mes de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Slow Food
  • slow food
  • SLOW FOOD
  • Slow food
  • Slow food
  • Slow food
  • Filosofia de slow food
  • Movimiento Slow Food

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS