SLSV

Páginas: 3 (524 palabras) Publicado: 9 de mayo de 2013


3- L'ètica en l'actual context de globalització:

L'ètica es la casa, i com tractar la nosttra casa la Terra. Implica tecnologia valors de cuidat, la no explotacio, vida de simplicitat. Sonvalors que venen de la fase planetaria de la humanitat, abans no necessitavem aixo perque cadascu tenia la seva zona i ara tots compartim el mateix habitat, gràcies a la globalització.



4- Valorsuniversals i relativisme:

El ser humà té dignitat és una persona i no una cosa i té ha valors que són inherents a aquella persona, com el dret de la vida. Matar a l'altre es dolent. A vegades hiha situacions en les que s'ha de matar per salvar a una persona innocent, pero matar no es bo, en aquest cas el mal menor per evitar un mal major. En aquests casos ha d'intervenir el nostre judici ihem de decidir que es el millor en aquell moment i tenir en compte totes les opcions. Els nostres valors i principis son els que ens aconsellen i ens guien en aquestes accions. Hem de recalificar lèticai canviar-la, tenint en compte l'amor entre nosaltres, el que compartim, els eixos que són comuns en tots el èsses humans.

5- Exemples de valors universals:

El cuidat de les nostres coses i denosaltres mateixos, perque el cuidat protegeix la vida. La compasió es un sentiment molt humà. La cooperació es un altra dimensio de la profunditat humana perque som essers de la sociabilitat, ja quevivien en la mateixa societat. Junts hem d'avançar no ha d'existir la rivalitat, ni l'odi.... La dimensio de cooperació d¡ajuda de compasió s'ha de sobreposar a la dimensio de l'enveja, de l'odi de larivelitat, perque les dos cooexisteixen en l'esser humà, però hem de fer que la més bona sobresurti. En el mòn fa falta aquestes ganes de socialitzar-nos i d'ajudrar-nos, de cominar junts.6- ¿Que pense de la carta de la terra?

Pensa que va neixer de la nova conciencia de l'humanitat.Per aixo creu que inaugura el segle 21. Es el gran document del segle 21. Per que es dona una mirada...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS