slumdog millionaire

Páginas: 6 (1308 palabras) Publicado: 16 de julio de 2014
CARLOS NAVARRO ABALDE
3R ESO CURS 2013-2014
INSTITUT LLAVANERES

SLUMDOG MILLIONAIRE
1- Fes una fitxa de ‘índia: dades, población, capital, situacó, etc..
Dades: el seté país més extens, i el segon més poblat, per darrera de la Xina
Població: més de 1,1 milion d’habitants
Capital: Nueva Delhi
Situació: limita amb l’oceà indic al sud, amb el golfdebengala al est, i el mar d’arabia a l’oest
2- Breu sinopsi de la película
En Jamal i en Salim són dos germans que viuen a la índia i, hi ha una guerra que maten als seus pares i es quedan els dos sols, sense ningú que els ajudi, pero més gran, en Jamal es presenta a un concurs, de quien quiere ser millonario, i sap totes les respostes gràcies als records de la infancia que ha tingut, el rapten persaber com ha encertat totes les preguntes que li han dit, perque ell era un nen normal, i ni els més llestots savien les respostes a les preguntes.
3- Explica les característiques principals dels personatges següents : Jamal, Salim, Latika :
Jamal- és un nen Indi, que es queda sol amb el seu germà, és morenet, petit i primet, molt bon nen, llest, amable, i esta enamorat de la Latika.
Salim- és elgermà del Jamal, aquest és mé gran, però també morenet, corpulent, i mala persona, i egoísta.
Latika- és una nena que en Jamal i en Salim es troben i la ajudan, es moreneta, simpática i inteligent, i sembla que a ella també li agradi en Jamal.
4- Fes un recorregut per la vida d’aquests personatges: infancia, adolescencia i juventud. Quín camí tria cadascun d’ells? Per què?
Infancia: en Jamal,en Salim i la Latika, es queden sense res, i un dia un senyor sel’s emporta, a un lloc on els cuidava, i on hi habían més nens, però se’n adonen de que els estaba utilitzant per guanyar diners, i aconsegeixen anar-se.
Adolescencia: se’n van a vire els tres junts, però en Salim es torna boig, i fa que el seu germà, en Jamal se’n vaigi de on están ells.
Juventud: en Jamal treballa com a repartidore té en una oficina, i un dia va a participar a un concurs, i aconsegueix guanyar el que mai ningú havia aconseguit, llavors l’agafen per fer-li preguntes sobre com havia aconseguit guanyar.
5-la pel.lícula fa un recorregut pels problemas principals de l’I¨ndia: tria i desenvolupa tres d’aquests problemas:
La pobresa: a l’Ínida, hi ha molta gent, i poc reball, això fa que l país estigui tanpobre com està, ademés, hi han moltes religions ue desde el meu punt de vista, no serveixen per res, també pensen que les dones no serveixen per res, que sol son un malgast de diners.
La diferència entre homes i dones: en l’Ïndia, les dones no serveixen per rs, sol son un càrrec per les famílies, una dona vol dir, més aliments que aconseguir, menys treball, menys diners.. mentres que els homes totho contrari, i crec que és molt injust, les dones poden fer exactament el mateix que els homes.
El bandalisme: a causa de la pobresa, molta gent a acabat recurrint a la violencia per poder aconseguir mengà, o els aliments principal ser viure, amb una mica de esforç, el país es pot tirar endevant, i fer que ni la meitat dels problemas que hi han, desapareixin.
6- fes una crítica personal:
La mevaopiniò personal, és que la peli està molt bé, m’ha agradat molt, ja que esta molt ben feta, els actors son molt bons, això que fan de que el noi recordi el passat està molt bé, ja que així podem veure la seva vida i com ha pogut aconseguir les respostes tant complicades, no li veig errors a la película, està molt ben feta.














CARLOS NAVARRO ABALDE
3R ESO CURS2013-2014
INSTITUT LLAVANERES

SLUMDOG MILLIONAIRE
1- Fes una fitxa de ‘índia: dades, población, capital, situacó, etc..
Dades: el seté país més extens, i el segon més poblat, per darrera de la Xina
Població: més de 1,1 milion d’habitants
Capital: Nueva Delhi
Situació: limita amb l’oceà indic al sud, amb el golf debengala al est, i el mar d’arabia a l’oest
2- Breu sinopsi de la película
En...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Slumdog millionaire
  • Slumdog millionaire
  • Ensayo slumdog millionaire
  • Análisis Slumdog Millionaire
  • Slumdog Millionaire Cuestionario
  • resumen de slumdog millionaire
  • El Lazarillo de Tormes y Slumdog Millionaire
  • Análisis de la película "Slumdog Millionaire"

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS