smart city

Páginas: 2 (366 palabras) Publicado: 13 de diciembre de 2014
INTRODUCCIÓ
La traducció de Smart City és ciutat intel·ligent. Les smartcities no es poden definir amb claredat, tot i que podríem dir que són ciutats que tenen una innovació elevada per solucionarproblemes, facilitar el ritme de vida a les persones i per l’ús de les TIC al dia a dia. Les Smart Cities es basen en sis punts:

En una Smart City, el ciutadà és el receptor principal dels serveisque s’ofereixen. Els entorns, en el que es desenvoluparà la vida de la ciutat, llars, empreses, mobilitat, turisme, etc., també influiran en les Smart Cities.
Aquests factors crearan una diversitatde entorns sobre el que es desenvoluparan noves tecnologies que crearan, el que s’anomena “Ambient Intelligence” amb serveis disponibles i ubics.
INTRODUCCIÓ
La traducció de Smart City és ciutatintel·ligent. Les smartcities no es poden definir amb claredat, tot i que podríem dir que són ciutats que tenen una innovació elevada per solucionar problemes, facilitar el ritme de vida a les personesi per l’ús de les TIC al dia a dia. Les Smart Cities es basen en sis punts:

En una Smart City, el ciutadà és el receptor principal dels serveis que s’ofereixen. Els entorns, en el que esdesenvoluparà la vida de la ciutat, llars, empreses, mobilitat, turisme, etc., també influiran en les Smart Cities.
Aquests factors crearan una diversitat de entorns sobre el que es desenvoluparan novestecnologies que crearan, el que s’anomena “Ambient Intelligence” amb serveis disponibles i ubics.
INTRODUCCIÓ
La traducció de Smart City és ciutat intel·ligent. Les smartcities no es poden definir ambclaredat, tot i que podríem dir que són ciutats que tenen una innovació elevada per solucionar problemes, facilitar el ritme de vida a les persones i per l’ús de les TIC al dia a dia. Les Smart Citieses basen en sis punts:

En una Smart City, el ciutadà és el receptor principal dels serveis que s’ofereixen. Els entorns, en el que es desenvoluparà la vida de la ciutat, llars, empreses,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Aplicación para una Smart City
  • smart city
  • smart city
  • Smart City: Ciudades Inteligentes
  • Proyecto Smart City Ucam
  • Smart
  • Smart
  • Smart

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS