Social i cultural

Páginas: 2 (418 palabras) Publicado: 11 de febrero de 2015
Per què es diu que la política, que el sistema democràtic no ha respost davant d’aquest problema? Per què es diu que no estem davant d’un problema polític sinó moral?
5.- Qui és Al Gore? Feu unapetita biografia. Quina opinió teniu sobre les referències a la seva vida privada que apareixen al film? Comenteu aquesta frase: perquè el públic connecti més amb el personatge cal que hi hagi una certanarrativa?
6.- Quan Al Gore diu que convindria preocupar-se d’altres amenaces que no fossin només la del terrorisme, a qui està criticant?
7.- Què significa que hi ha una col·lisió entre lacivilització i la Terra? Com afecta el medi ambient l’augment de la població?
8.- Al Gore ens diu que els científics tenen l’obligació d’explicar la realitat tal com la veuen. Qui ha intentat que això no fosaixí? Què vol dir la citació d’Upton Sinclair que diu: És difícil aconseguir que un home comprengui alguna cosa si el seu sou depèn que no arribi a comprendre-ho?
9.- Què significa haver d’escollirentre l’economia i el medi ambient? Per què es diu que és una falsa elecció?
10.- Per què els Estats Units tenen una especial responsabilitat en el tema del canvi climàtic?
11.- Quines accions, coma ciutadans i ciutadanes, podem emprendre per aturar les catàstrofes naturals que el documental posa damunt la taula?
12.- La Humanitat, en els darrers segles, ha superat diversos reptes segons lapel·lícula. Quins han estat aquests reptes? Esteu d’acord a situar el problema mediambiental al mateix nivell?
L’EFECTE HIVERNACLE: UNA TRAMPA DE CALOR
L’emissió continuada de diòxid de carboni id’altres gasos a l’atmosfera provoca l’augment de l’efecte hivernacle, responsable del rescalfament del planeta. Molts científics creuen que aquest augment global de la temperatura pot comportar canvis tangreus que fins i tot poden comprometre la vida a la Terra.
L’efecte hivernacle natural
Una part de les radiacions solars que arriben a la Terra són absorbides per l’atmosfera i la superfície...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • cultural y social
  • social y cultural
  • Sociales I
  • Diversitat Cultural I Globalització
  • Crisis cultural i contracultura
  • Desarrollo social y cultural en la adolescencia
  • De antropología social y cultural
  • Cambio social y cultural

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS