Social

Páginas: 4 (892 palabras) Publicado: 24 de noviembre de 2014
Hdjdksjnsmmsmsmmsdmndndnnmsmmmdmmdndmd
Andadas kenldkmdmmmffnznnendndnndnnxbxnxnxbxbbxnxnnxmdnxmxfnfnf
Djdbdnbdbdbdndbdnndnsjbbbnnnnnnded
Deben denunciando jjffbxbknnnnSi no tens claus, podem anara per vosaltres. Val?nnxnxnxnnxnnnnnxwmzmmmSi no tens claus, podem anar a per vosaltres. Val?Resum

La història comença a l'any 1936 en temps de la Guerra Civil i on tretze persones de la repúblicason torturats fins la mort. Després els van enterrar en una fosa comú la cual van anomenar els tretze de San Agustí

Uns anys després van obrir la fosa on estaven enterrats els tretze republicans.Al obrir-la van adonar-se de que no hi havia tretze cadàvers sinó dotze. El cadàver que faltava era el de Damià Peñalver. La seua família deia que això era impossible i que el seu cadàver deuriad'estar allí. A partir d'aquest moment van investigar i van preguntar a la seua filla Narcisa i a la seua neta Clara. Eduard ,era un periodista d'una revista, va encarregar-se d'aquesta notícia i van dirque faria un bon reportatge sobre el que va ocorrer.

A la ciutat German, fill de Clara, es va enterar per les noticies, de que van obrir la fosa. Així que va cridar a sa mare i a la seua iaia. Ellesli van dir que havia de tornar al poble, però ell es va negar ja que no tenia res que fer en allí . Ell compartia pis amb uns xics el qual tenia dos amics els quals li proporcionaven diners fàcils, acanvi de que ell els diguera pisos luxosos per a ells poder-los robar. Així que un dia German els va aconseguir un pis i ells el van robar i li van dir que li donarien la part que a d'ell licorresponia.

Mentrestant, al poble, molts periodistes anaven a casa de la família de Damiàn per a entrevistar a Clara i Narcisa. Eduard va fer-les varies visites perquè volia fer un article molt bo. Peròentre tantes visites elles no es van adonar de que hi havia un home amb una cicatriu a la cara que les espiava.

Un dia quan German tornava de treballar li va sorprendre el home de la cicatriu a...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Lo Social y Lo No Social
  • Sociales
  • Social
  • Sociales
  • Social
  • Social
  • Sociales
  • Sociales

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS