Sociales Ges

Páginas: 3 (588 palabras) Publicado: 15 de octubre de 2012
A partir de les indicacions del material d'estudi "Com s'analitza una piràmide de població", escriu un text on expliquis tota la informació que puguis extreure de la següent piràmide de poblaciód'Alemanya de 2009:



Per a fer la correcció seguirem les següents pautes. Per tant, abans de lliurar l'exercici procura fer-te una autocorrecció tu mateix; així podràs modificar aquelles parts quesiguin més fluixes.



0 punts 1 punt 2 punts 3 punts
Apliques a l'exercici tots els aspectes que apareixen a l'exemple dels apunts? Les explicacions no segueixen les pautes marcades al'exemple dels apunts. Les explicacions segueixen més de la meitat de les pautes marcades a l'exemple dels apunts. ___________ Les explicacions reflecteixen totes les pautes marcades a l'exemple dels apunts.Has sabut trobar i aportar informació sobre el desenvolupament social d'Alemanya al llarg del segle XX? No has aportat cap informació sobre el context històric i social. Has aportat informació peròno has sabut encertar com aquesta es reflectia a la piràmide de població. ___________ Has aportat informació i has encertat en assenyalar com aquesta es reflectia a la piràmide.
Les explicacions queredactes són lògiques i coherents; és a dir, tenen sentit? El que s'explica al text és poc o gens lògic. Hi ha algunes errades de coherència o costa entendre el significat d'algunes idees expressades.Les explicacións són lògiques i coherents.
El text és correcte ortogràficament i has aplicat els consells que se t'han donat als Avisos del Professorat sobre aquest tema? El text no és correcte,conté un gran nombre de faltes d'ortografia. El text, tot i contenir algunes errades ortogràfiques, és mínimament correcte. El text és, en termes generals, correcte. ______________
Disponible des de:dilluns, 24 setembre 2012, 03:05
Data de venciment: dimecres, 10 octubre 2012, 23:55
Darrera edició: dimarts, 9 octubre 2012, 19:24 (315 paraules)


Després d'analitzar la piràmide de població...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ges
  • GESA
  • Gesa
  • Enfermerdades Ges
  • informes ges
  • Ges Odontologico
  • Ensayo GES
  • Gese 8

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS