Sociales

Páginas: 3 (569 palabras) Publicado: 13 de enero de 2013
Treball de plàstica

Nom: Núria Alcaina
Data: 10-1-13
Curs: 2n ESO B
Prof.: Anna Grau

Vincent Van Gogh, en realitat no es diu així; És diu Vincent Willem Van Gog. Ell va neixer el 30 demarç del 1853 a Zuundert ( als Països Baixos). El li agredava molt pintar quadres, i per aixo es un pintor, va pintar uns 900 quadres i uns 1.600 dibuixos.
Malgrat la qualitat de l'obra la gent nova començar a fer famosos els seus quadres a partir del 29 de Juliol del 1890 a Auvers-sur-Oise ( a França), que va ser quan es va morir Vincent. Va tenir una gran influència en l'art del segle XX,especialment per els Alemanys. El seu art va ser seguit per Derain, Vlaminck i Van Dongen.

Procediment del treball

La tècnica que emprava era diferent segons l'efecte que volia aconseguir. Devegades cobria els plànols amb colors plans, mentre que d'altres feia pinzellades amples, o perfilava tot el dibuix amb traços gruixuts. Altres vegades, treballava amb un pinzell dur ratllant totes lesformes. Segons què l'interessés, accentuava les línies o el color. El traç amb moviment rítmic el repetia tant en els dibuixos com en les pintures .

Quadres

El dormitori de Van gogh (1888) va serexpossada.

Iris (1889) va ser expossada.

La Italiana (1887) va ser expossada.

Vincente Van Gogh va deixar 800 cartes, 650 d'elles les va deixar per el seu germà petit en Theo Van Gogh. Lafigura central, a la vida de Van Gogh, fou aquest seu germà, que contínuament i desinteressadament li va donar suport financer.

Vicent van Gogh neix a la localitat deZundert a la província delBarbant Septentrional, als Països Baixos. El seu pare, Theodorus van Gogh, és un pastor protestant., casat amb Anna Cornelia Carbentus. Tenen un primer fill, que neix mort, just un any abans de lavinguda al món de Vicent, el mateix dia 30 de març, a qui posen el mateix nom que a l'infant mort. El matrimoni té cinc fills més: tres nenes i dos nens.

El 1864 comença els estudis a l'escola pública...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Lo Social y Lo No Social
  • Sociales
  • Social
  • Sociales
  • Social
  • Social
  • Sociales
  • Sociales

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS