SOCIALS Del Carro Al Twiter

Páginas: 2 (305 palabras) Publicado: 9 de noviembre de 2015
DEL CARRO AL TWITTER

Aquest documental esta inspirat en la novel·la la marinada sempre arriba de Lluís Foix. Es basa en la vida de far 50-60 anys, tot just a lapostguerra, a la part interior de Catalunya. El documental està filmat principalment a la Vall del Corb, i a petits pobles del seu voltant.
Narra la vida de diferentspagesos, de com era la seva vida abans i el canvi que ha hagut fins ara a l’actualitat.
La gent antigament vivia de les collites que havien estat cultivant durant tot l’any idel seu bestiar, d’això principalment s’encarregaven els homes, que feien les feines del camp, les que requereixen més esforços mentre que les dones principalmentpreparaven el menjar i rentaven la roba.
Durant l’època de recollir el blat els pagesos s’emportaven la botella de vi i menjar per durant tot el dia, ja que es passaven totel dia treballant i parlant amb els pagesos que trobaven, ara com explica el documental, ara actualment ja no passa ja que la majoria va amb tractors que fan la feinamolt més ràpid.
El documental també parla sobre l’evolució de l’economia, abans la gent tenia el just i necessari per viure, menjar i l’aigua, poca cosa més, és a dir no hihavia diners, la gent no es podria permetre el luxe de comprar-se la roba ni sabates, per molt que estiguessin trencades, la solució era posar-li un pedaç i aixícontínuament.
En resum, crec que s’ha produït un gran canvi, tan social com a tecnològic a partir principalment dels anys 60, el nom del documental ve donat al gran canvi demoure’s amb carro, es a dir que les noticies arribessin amb mes lentitud a ara que amb el twitter fas un twitch i la noticia s’escampa en qüestió de minuts.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Twiter
  • Socials
  • socials
  • SOCIALS
  • SOCIALS
  • socials
  • SOCIALS
  • Socials

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS