SOCIALS Temps Moderns

Páginas: 3 (701 palabras) Publicado: 7 de abril de 2015
ANALITZAR UNA PEL·LÍCULA COM A DOCUMENT HISTÒRIC
La pel·lícula que vam veure durant les dues classes del mes de Desembre es titulava Temps Moderns representada per l’actor Charles Chaplin. Era unapel·lícula crítica i ofensiva en alguns tipus d’accions, i divertida i graciosa en d’altres, en definitiva es podria dir que té un gènere crític social de l’època.
El director de Temps Moderns va serel famós Charles Chaplin. Un director, productor i actor del cinema d’origen britànic. Va debutar en escena als vuit anys. Als vint anys es va dedicar al medi cinematogràfic. El personatge delCharlotte, vesteix amb pantalons d’amples camals, calça unes sabates desmesurats, es toca amb un barret fort, porta un bastó de bambú i llueix un característic bigoti. També va escriure, dirigir i produirels seus propis projectes, el caràcter humorístic i sentimental de les seves pel·lícules va derivar cap a la tragèdia i sàtira, sempre mantenint un estil inimitable fonamentat en l’art del mim i delpallasso circense. La genial creació del personatge de Charlotte, còmic i patètic al mateix temps, s’ha convertit en un mite del segle XX. Charles Chaplin va morir a Corsier Sur Vevey, Suïssa, l’any1977.
El guió d’aquesta pel·lícula va ser escrit per Charles Chaplin. El guió va ser una adaptació de la societat del segle XVIII. Com a actors en aquest film podem trobar, com a més protagonistes:Charles Chaplin i Paulette Goddard, i altres personatges més secundaris van ser: Henry Bergman, Stanley Sandford i Chester Conklin.
Temps Moderns parla sobre el Taylorisme implantat en el segle XIX. Lesvagues que es feien a les fàbriques, el treball en cadena etc.
La pel·lícula explica l’historia d'un obrer de classe baixa que va fent tota mena de feines per poder viure. Primer, està treballant a lafàbrica, però l'envien al manicomi perquè comença a fer bogeries i es torna boig a causa de les llargues hores de treball, surt, i es veu involucrat en una manifestació, la policia es pensa que es el...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Temps moderns
  • Temps Moderns
  • Temps Moderns
  • Comentari de la pel·lícula "Temps Moderns"
  • Temps Era Temps
  • El Temps
  • Socials
  • socials

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS