socials

Páginas: 3 (582 palabras) Publicado: 20 de enero de 2014
 Elements plàstics

(1) La línea o dibuix
Es tracta d'una composició tancada, estàtica, superficial i predomina el repòs. Està formada sobre els tres arcs que marquen tres espais diferents icada una forma part d'un, les figures dels homes formen com un rectangle, mentre que les dones tendeixen a ser com una forma conjunta d'un triangle, però és una observació una mica forçada Aquí trobemdues actituds, d'una banda, els homes que mostren la línia recta i per l'altra banda, les dones que mostren la línia corba.
Elements plàstics
Els colors
Colors càlids (vermell) i colors freds (colorsgrisos, ocres i vermells, els negres del fons)
Elements plàstics
La llum

Pel que fa a la llum, és natural i ve de costat (esquerra) per deixar el fons i així destacar les figures en un primerterme. En referència a l'espai tridimensional, té una perspectiva lineal que ho aconsegueix amb les rajoles del terra i les rajoles de la parets.
Composició
Pel que fa a la composició és una obracentrípeta (tancada), és una composició equilibrada, amb compensació de masses, és profunda i les figures estan situades en primer pla fet que fa els hi donin protagonisme; les línies dominants sónfigures geomètriques en forma piramidal en les dones i rectangular en els homes, hi ha predomini del dibuix sobre el color; també trobem dues actituds, per una banda, els homes que mostren la línia recta iper l’altra banda, les dones que mostren la línia corba. La perspectiva és lineal (col·loca les figures successivament, simulant profunditat), el fons és neutre (que no té paisatge) i arquitectònic;la llum no és homogènia i il·lumina els homes i crea clarobscurs que dóna volum en el fons, i es podria dir que és una llum amb arrels tenebristes; el temps és un instant i referencial. Pel que fa alritme hi ha molt de dinamisme. I pel que fa a l’estil, és neoclàssica i els elements que ho fan possible són l’equilibri, l’ordre, la perspectiva lineal, predomini del dibiux sobre el color,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • SOCIALS
  • SOCIALS
  • socials
  • SOCIALS
  • Socials
  • socials
  • Socials
  • Socials

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS