Sociedad De La Información

Páginas: 4 (807 palabras) Publicado: 17 de octubre de 2012
Irene Pardo Peidró
TALLER DE NAVEGACIÓ 1

PREGUNTA 1: Analitza l’actualitat en la societat de la informació. Quines són les tendències?

Avui en dia, pràcticament tota la societat pot accedir aInternet, fins i tot els països i regions més pobres. A més, hi ha un continu desenvolupament i difusió de la comunicació mòbil i del mitjans digitals que, juntament amb altres eines, permeten crear ifomentar xarxes de comunicació global i local. Així, la societat de la informació que trobem actualment es capaç de comunicar-se de forma individual amb un gran número de gent i també, participar deforma més directa en diferents camps de comunicació. Per tant, gràcies a lo esmentat anteriorment i a la utilització i desenvolupament d’Internet, la societat actual té més facilitat per intervenir endiferents moviments socials o culturals. A més, s’ha de tenir en compte que cada cop són més abundants les xarxes de comunicació social existents, com poden ser el Facebook, el Twitter o els blogs,els quals permeten llençar qualsevol missatge que posteriorment podran ser llegits per moltes altres persones.

Per una altra banda, també és major el número de pàgines web que ofereixen informació ique ens permeten conèixer diferents aspectes relacionats amb la nostre societat. D’aquesta manera, és evident el fet de que l’accés a la informació és cada cop més senzill, però també cal tenir encompte que avui dia també som capaços de treballar i gestionar aquesta informació.

En conclusió, considero que la societat de la informació existent en els nostres dies tendeix cada cop més a estarpermanentment connectada i a més, aquesta es troba davant d’una nova forma de comunicació, un nou mitjà format per múltiples xarxes que permet comunicar i interactuar amb un gran número de personesdistribuïdes per tot el món. També és important tenir en compte que, gràcies a aquest fet, la societat té més facilitat per expressar o plasmar les seves opinions o idees, lo qual facilita l’elaboració...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • la sociedad de la informacion
  • Sociedad De La Informacion
  • la sociedad de la información
  • sociedad de la informacion
  • sociedad de la informacion
  • La Sociedad de la Información
  • Sociedad de la Informacion
  • la Sociedad de la informacion

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS