Sociograma Laura A La Ciutat Dels Sants

Páginas: 2 (401 palabras) Publicado: 3 de noviembre de 2012
Tomàs: De la família Muntanyola (Cal Calçot) de Comarquinal. Es casa amb la Laura, la porta a viure a Comarquinal. El seu caràcter primitiu porta a un distanciament primer i a una separació final dela Laura.
Oncle Llibori: Fadristern de la família Terra Negra. També conegut amb el sobrenom de Nas de Rei , és l’oncle d’en Tomàs, el padrí de Teresa i mostra uns costums conservadors imolt arrelats.
Angelina: Filla de Llibori. S’acabarà morint al final de la novel·la.
Teresa: Pubilla Muntanyola i germana d’en Tomàs. Amb ressentiment cap a Laura i caràcter reprimit, es mostracontrària a totsigne de modernitat. El seu amor frustrat per Pere Gifreda la porta a la ruptura total amb Laura.
Filomena: La Dida d’en Tomàs de quan era petit.
Beatriu: És la neboda pobra de Can Terra Negra.L’anomenen l’Avorrida. El seu pare, l’antic hereu, va fer un mal ús del’herència i va acabar morint a
 Sudamèrica, i va deixar a la seva esposa malaltissa. Viu amb l’oncle Llibori, i ella mateixa escreu inferior. Acaba casant-se amb l’estudiant de capellà.
Ventura: Antiga serventa d’una cosina morta de la família Terra Negra. Té la categoria de mitja senyora a casa del Nas de Rei. És crítica amb laLaura.
Ramon: L’estudiant de capellà. El pretendent de la Beatriu, s’hi acabarà casant. Gràcies a Laura fuig de Comarquinal iés ajudat pel cosí d’aquesta.
Père : Fill petit d’en Llibori. Després delproblema amb en Jaume, passarà a ser l’hereu.
La Tia: Esposa de l’oncle Llibori ja morta. Diuen que parlava papissot.
Oncle Joanet: Cosí del pare d’en Tomàs. Se’l descriu com un amant de les cosesantigues i un xic descuidat. Caracteriztat per l’avarícia en no deixar operar la seva germana Madrona.
Oncle Narcís: Oncle d’en Tomàs. Van trencar la relació des d’un problema amb la falsificació d’unacte del pare d’en Tomàs en unes eleccions.
Doctor Jaume Grau: capitular de la Seu i germà de la senyora Torroella. Fidel acompanyant de l’oncle Llibori.
Tia Madrona: Germana de l’Oncle Joanet....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Laura En La Ciutat Dels Sants
  • Laura a la ciutat dels sants
  • Laura a La Ciutat Dels Sants
  • Laura A La Ciutat Dels Sants
  • Laura A La Ciutat Dels Sants
  • Laura A La Ciutat Dels Sants
  • laura a la ciutat dels sants
  • Laura a la ciutat dels sants

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS