Socioloía Del Hip Hop

Páginas: 4 (788 palabras) Publicado: 13 de marzo de 2013
Sociología del Hip Hop

El Hip Hop és un moviment artístic que va sorgir en els Estats Units a finals dels anys 1960 en les comunitats afroamericanes y llatinoamericanes dels barris popularsneoyorquins com el Bronx, Queens i Brooklyn. Hip Hop va ser un nom que Afrika Bambattaa va posar al moviment,que inclou música ( Funk, Rap, Salsa, DJing..), i ball ( Hustle, Up-Rocking, Lindy Hop,Popping, Locking..) i pintura ( aerosol, bombing, murals, graffiti..), que s’estava donant en barriades pobres de Nova York com Brooklyn o el Bronx a finals de la dècada dels 60-principis dels 70. Va sersimplement una manera de definir o posar nom a algo que ja portava temps sorgint. Anys més tard, KRS One ( també originari del Bronx) tracta d’unificar tots els elements del Hip Hop en quatre grups: DJ,MC, BBoy i Graffiti.

* La unió de dos elements, el MC ( Mater of Ceremony) i el DJ ( Disc Jockey), conformen el estil musical del Hip Hop, el rap.

* El BBoying és el ball popularmentconegut com a breakdance. La persona que practica aquest ball es denomina bboy o bgirl. Existeix una diferencia entre un bboy i un breaker: el primer balla per qüestions merament culturals i busca aportarelements nous, innovant i portant el nivell de dificultat a noves dimensions. El breaker és la persona que balla solament per interès o moda i es considera que no té consciencia del moviment Hip Hop.* El graffiti és la branca artística d’aquesta cultura aplicada sobre superfícies urbanes. La estètica dels graffitis a influït en la historia i en el disseny de roba, en portades de discs ialtres objectes. Qui practica aquesta faceta es denomina writer ( escriptor). Existeixen estils de grafiti que es considera que tenen menys que veure amb la cultures del Hip Hop, com radical&political graffiti, street art i post graffiti ( generalment graffiti sobre la política) i graffiti generat per ordinador.

L'aparició d'aquest estil musical rebé en zones marginals de les ciutats:...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Hip hop
  • Hip hop
  • Hip hop
  • Hip Hop
  • hip hop
  • hip hop
  • hip hop
  • el hip hop

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS