sociologia

Páginas: 2 (419 palabras) Publicado: 26 de mayo de 2013
El que busca el projecte no és millorar l’ocupabilitat si no de millorar els nivells de poder tenir una ocupació. El projecte en el seu moment va recollir la intenció de govern durant uns quatreanys de les prioritats de treball. El que fan és un concepte que va molt més enllà de l’ocupació i té diferents vessants.
El que volen és oferir tots aquells recursos (com poden ser persones, eines deformació, responsabilitat social) per tal de que les empreses puguin estar en un millor posicionament en el mercat. L’impacte a llarg termini és que al tenir un millor posicionament en el mercat,tindran millor nivell d’ocupabilitat de les empreses i això provocarà que les empreses funcionin millor i que tinguin millors serveis i que es consumeixi més.
Un servei d’aquestes característiques tédos tipus d’indicadors principals:
Quantitatiu: que es tractaria de mesurar el numero d’empreses que has atès, el número de persones que has atès, etc.).
Qualitatius:
Indicadors:
ImpacteEficàcia
Gestió
Es tracta d’ indicadors qualitatius que es produeixen com a conseqüència de les avaluacions internes i externes. En les internes les accions que gestionem, com per exemple la formacióocupacional on els alumnes han d’omplir un qüestionari, aquest seria una manera d’obtenir un indicador quantitatiu.
Impacte en el servei d’ocupació
Grau: indicador de satisfacció: grau de satisfaccióper programes. Les persones que han participat.
Equip de personal tècnic format per 15 persones. 4 responsables de secció i jo cap del servei. 4 administratives, personal que dona suport a tot elservei. En funcio dels programes que hi ha, tenim de forma excepcional podem contractar a alguna persona, perque hi ha una directriu que limita molt la posible contractació de personal. Hem de contractara les persones que fan la formació d’aquests cursos. Responsabilitat social: implementacio de bones practiques i contracten a empreses que son qui fa aquest associament a les empreses. Secció...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El estado en sociologia
  • Sociologia
  • Sociologia
  • Sociologia
  • Sociologia
  • Sociologia
  • Sociologia
  • Que es sociologia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS