soi yo

Páginas: 4 (807 palabras) Publicado: 13 de febrero de 2014


Vocabulari T10

-Saldo Migratori: Diferencia entre el volum d'immigracio i de l'emigracio d'un lloc determinat.El saldo pot ser positiu o negatiu.

-Reagrupament familiar:procés legal queinicia una persona estrangera amb autorització de residència i treball per reunir-se amb algunes persones del nucli familiar bàsic(descendents) que es troben en un país extracomunitari. El reagrupamentfamiliar facilita l'estabilitat de la població immigrant i n'afavoreix la integració.

-Dret d'asil: El Dret d'asil és un dret internacional dels drets humans, el qual pot gaudir qualsevol personafora del seu país de residència en cas de persecució. Segons la Declaració Americana dels Drets i Deures de l'Home.Tota persona té el dret de buscar i rebre asil en territori estranger, en cas depersecució que no sigui motivada per delictes de dret comú i d'acord amb la legislació de cada país i amb els convenis internacionals.Espanya és un dels estats de la UE en què és més difícil presentar lasol·licitud per aconseguir l'estatut de refugiat.

-Xarxes clandestines d'emmigrants: Degut a la situació dels d'imigrants sense papers, accepten canviar salaris més baixos, i suporten condicionsde treball dures. D'aquets per arribar a Espanya, van possar en perill les seves vides a mans de les xarxes clandestines del transport d'imigrants, ja que intenten fer arribar els imigrants a la UE viaEspanya, ja sigui creuant l'estret de Gibraltar o arriban a les illes Canàries des de la costa Africana, aquests xarxes són les que utilitzen les anomenades pateres

-Migracions transoceaniques:té2 etapes de d'augment i 2 de crisis.La 1era etapa compren fins la 1ª Guerra mundial.Els paisos latinoamericans necesitaban inmigrants, explotar els seus recursos economics i construirinfraestructuras.España va limitar obstacles. La crisis economica de 1929 va afectar.Desde 1960 l'emigracio va entrar en competencia amb l'emigracio europea.

-Desarrelament: apartament o allunyament del lloc...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • YO SOI
  • Yo Soi
  • Soi yo
  • soi el q soi
  • quien soi
  • Soi uno sin experiencia
  • yo soi aquel
  • ya no soi una niña

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS