Soldats De Salamina

Páginas: 4 (872 palabras) Publicado: 27 de enero de 2013
Amics del Bosc: Explica l'inici de tota la història que relata des que Javier Cercas s'interessa pel relat real de Sánchez Mazas fins que demana un permís al diari on treballa per poder començar elseu relat real que es diria com va dir Angelats "Soldats de Salamina ". Compte com coneix Sánchez Mazas als tres joves (els germans Figueres ja Angelats) i com viu l'experiència amb ells durant untemps, la seva xerrades i moments i com li posa un nom a aquesta colla d'amics que casualment té el nom del títol de aquest capítol. Afegint també les entrevistes i converses amb Rafael Sánchez Ferlosio,Miguel Aguirre i Angelats.
Soldats de Salamina: Narra des de que ocurreix tot sobre la guerra civil, l'afusellament de Sánchez Mazas, que en realitat afusellen molts companys de presó d'ell, peròaconsegueixen salvar dos un és Sánchez Mazas i l'altre és Jesús Pascual Aguilar del qual no se sap res, fins a la mort de Sánchez Mazas que fonts el 1966 i va morir per culpa d'un emfisema pulmonar.També s'explica la generositat de la família de Maria Ferré li de menjar, durant tots els dies que es queda a prop seu, i consiguiéndole un recer perquè pugui dormir tranquil al Mas de la Casa Nova, ungraner prop d'una casa abandonada . També s'explica les gestes dels germans Figueres i Angelats, ocultant a Sánchez Mazas .
Cita a Stockton: Explica des que acaba el seu relat real, però sense acabar jaque li falta l'espurna que vol que tingui i amb li agrada deixar a mitges, i que l'escriu abans que acabi el seu permís del diari fins que acaba el llibre amb l'espurna que li faltava i explicantcoses sobre les seves noves entrevistes amb Bolaño i Miralles i comentant també coses sobre els amics de Miralles perquè no morissin en va així com també ho va fer amb Miralles i tots els que comenta enel seu relat real. Compte també l'estada a Dijon de Cercas i Miralles a la residència d'ancians on aquesta tancat Miralles i com Sánchez Mazas arriba a Barcelona i es torna a unir a la Falange de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Salamina
  • Soldados de Salamina
  • Soldados de Salamina
  • Batalla de Salamina
  • Soldados de Salamina
  • Soldados de salamina
  • Soldados de salamina
  • Soldados de salamina

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS