Soluci PAC1qualitat Vida

Páginas: 2 (270 palabras) Publicado: 13 de abril de 2015
FEEDBACK PAC 1

PREGUNTA 1
Evidentment, la ponent segueix un model biopsicosocial. Es pot observar perquè té en compte el component biològic de la malaltia del VIH, elconcepte psicològic de la conducta com a nucli de l’ús del preservatiu i el social pels factors culturals de la societat congolesa enfront l’ús del preservatiu.(Encertar el model suposa, 0,5 punts i 0,25 cadascun dels components)
PREGUNTA 2
Ho justifica dient que les persones quan busquen un preservatiu és perquè volen mantenir unarelació sexual, sigui fidel o infidel. Per tant, si volem augmentar l’ús del preservatiu hem de fer publicitat destinada a associar l’ús del preservatiu amb el sexe i noamb la por de contagi del SIDA o amb la promiscuïtat sexual. (1,25 punts)
PREGUNTA 3
Única i exclusivament (com a psicòlegs de la salut), l’ús del preservatiu. (1,25 punts,si s’afegeixen d’errònies es descompta 0,25 per conducta)
PREGUNTA 4
Única i exclusivament (com a psicòlegs de la salut), mantenir relacions sexuals sense utilitzar elpreservatiu. (1,25 punts, si s’afegeixen d’errònies es descompta 0,25 per conducta)
PREGUNTA 5
En aquesta pregunta havíeu d’adaptar correctament un dels models teòrics quehem treballat a l’assignatura a partir de la conducta de salut concreta treballada en les preguntes anteriors, la d’usar correctament el preservatiu. La vostraqualificació s’ha basat en els següents aspectes:
a. Referència correcta a la conducta de salut, l’ús del preservatiu (1,25 punts).
b. Adaptació de la teoria escollida a laconducta de salut (1,25 punts).
c. Adaptació de les accions escollides a la conducta de salut (1,25 punts).
d. Redactat i vocabulari acurats al tipus d’escrit (1,25 punts).
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Solucio mnnt
  • La Soluci N De
  • SOLUCI NDELEXAMENPARCIAL02
  • Soluci N
  • Soluci NU1
  • Soluci NU1
  • Solucio Valorada
  • Soluci n Acerox

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS