Sometimes

Páginas: 5 (1168 palabras) Publicado: 21 de febrero de 2013
EUREKA
SEASON 1: Episode 1-2
1. Abans de començar l’episodi apareix una frase d’un cèlebre científic. Cita-la i indica’n l’autor.
Saber poco es peligroso, asi que es mucho
Einstein

2. Quin és l’origen del nom del poble on va a parar el protagonista (Jack Carter)?
Eureka, per què Arquimedes va descobrir que la corona del rei no era d’or pur

3. En arribar al poble, el marshal es troba unnen que es diu Oppenheimer. En honor de qui rep el nom? Explica quines varen ser les aportacions d’aquest personatge a la ciència.

En honor a un físic estatunidenc, director del Projecte Manhattan per al desenvolupament de laBomba atòmica, dut a terme durant la Segona Guerra Mundial en el Laboratori Nacional de Los Alamos a Nou Mèxic.

El 1942 es va integrar al Projecte Manhattan, destinat agestionar la investigació i el desenvolupament per part de científics britànics i nord-americans de l'energia nuclear amb finalitats militars. La seu central, el laboratori secret de Los Alamos, a Nou Mèxic, va ser escollida pel propi Oppenheimer. Després de l'èxit de la prova efectuada a Alamogordo, el 1945, va dimitir com a director del projecte.

4. En arribar al taller del Henry Deacon,l’ajudant ha de reomplir els tancs de nitrogen líquid. Indica algunes aplicacions d’aquest gas.
Per emmagatzemar cèl · lules de mostra en un laboratori
en criogènia
Com a font de nitrogen sec
Per a la congelació i transport d'aliments
Per conservació de sang, esperma, ovaris o una altra classe de mostres.
Per congelar l'aigua de les canonades en absència de vàlvula de pas.
En crioteràpia per al'eliminació de càncers de pell o hemorroides
Per eliminar cadàvers
En la preparació d'aliments, com per fer gelat.
Per preservar mostres de teixit de extirpacions quirúrgiques per a futurs estudis
5. El mateix ajudant del Henry (l’Spencer) està fullejant una revista, i observa amb admiració una fotografia. De què és?

6. La familia del Brian està organitzant una excursió, i una de lespossibilitats és visitar un “Supercollider”. Explica què és i per a què s’utilitza.

SuperCollider és un entorn i llenguatge de programació per a la síntesi en temps real d'àudio i composició algorítmica. Es proporciona una interpretació llenguatge orientat a objectes, que funciona com un client de xarxa a un estat de la tècnica, el servidor en temps real la síntesi de so.

7. En un moment donat fanuna comparació amb “The Fugitive”. Qui va protagonitzar aquesta pel·lícula i que la va dirigir?

Director: Andrew Davis


Actors:  Harrison Ford, Tommy Lee Jones and Sela Ward 


8. El Jack es veu obligat a utilitzar un cotxe solar. Explica breument el funcionament d’aquesta tecnologia que aprofita la llum solar com a font d’energia. Actualment s’està utilitzant alguna altra fontalternativa per als cotxes a la nostra ciutat?
Un acte solar és un vehicle impulsat per cel · les fotovoltaiques en exclusivitat.

Aquests vehicles poden recórrer grans distàncies a una velocitat mitjana de 70 km / h, emprant una potència menor que 1 kW. Aquesta eficiència s'aconsegueix mitjançant l'ús de materials extremadament resistents i lleugers, com el Kevlar i la fibra de carboni, la fibrad'aramida (fibra sintètica composta per Kevlar i Twaron. Aquests materials ultra lleugers, són més, altament resistents i permeten conferir vehicle formes aerodinàmiques que redueixen les pèrdues mecàniques per fricció de rodaments i en la transmissió.

L'energia solar és convertida directament en electricitat per les cel · les solars i emmagatzemada en les bateries. Des d'allà passa a un controladorque s'encarrega de posar en moviment al motor elèctric mitjançant la transmissió.
Les actuacions solars tenen els mateixos controls que les actuacions comuns, excepte la caixa de velocitats, ja que no és necessària.

Si els solars però ninguns altres,que jo sàpiga.

9. El Jack troba un nen que està escrivint fórmules al terra al costat d’una estàtua d’un matemàtic grec. Qui era, i per...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Sometimes
  • Sometimes
  • sometimes
  • introduccion al derecho/ analisis sometimes in april
  • Sometimes need a little magic
  • Análisis de la película “Sometimes in April”
  • Newcomb ball (also known simply as newcomb, and sometimes spelled newcombe (ball))1 is a ball game played as a...

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS