Somni Complit

Páginas: 2 (315 palabras) Publicado: 2 de junio de 2014
 Somni Acomplit ¡¡¡
Era un xiquet que li agradava molt el futbol. Ell tenia 14 anys i jugaba en l’equip de futbol del seu poble. Era un equipsenzill. Jugava de davanter i el seu ídol era David Villa. El seu equip preferit era el València C.F. Per això de major, el seu somni era ser jugador de futbol itriomfar come ll en el futbol. L’equip d’ell se’n va anar a Gandia a jugar un torneig, on jugaría contra el Real Madrid, València C.F, Sevilla… El primer partit quejugaren era front al Villarreal. Allí ell volia demostrar que era molt bon futbolista.
Durant el partit li feren una falta que li tocava llançar a ell. La marcài guayaren el partit. Gràcies a ell, l’equip passà a quarts de finals front al Sevilla. Però aquell partit estaba empatat i es decidiría en els penaltis. Estavanerviós li tocava tirar a ell el penalti decisiu. Al final el marcà tirant-lo a “ lo palenca” i enganya al porter. El seu equip estaba en semifinals i elstocaria jugar contra el campió de l’any passat, el F.C.Barcelona.
L’entrenador del seu equip estigué observant al F.C.Barcelona, per a veure dirigit el seu equip.Va començar el partit, però ja hi anaven perdent des del minut 18 de partit. Per sort, l’equip remontà amb dos gols d’ell. Increiblement passaren a la final fronta l’equip del seu somni, el València C.F. Arriba el dia del partit final. El Valéncia guanya 2-0. Malapat d’aixo li digueren els entrenadors de l’altre equipque ell hauria de jugar en el ValènciaC.F. Al dia següent, ell va anar a Paterna a fer les proves per accedir al seu equip preferit. El seu somni és real.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Un somni
  • Lo somni
  • La força d'un somni
  • Realitat I Somni
  • Ensayo Ana Somnia
  • Tinc Un Somni. Martin Luther King
  • NAPOLEÓ BONAPARTE I EL SOMNI D’UN IMPERI
  • Somni d'una nit d'hivern

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS