SONETO XII

Páginas: 3 (645 palabras) Publicado: 9 de abril de 2014
CIÈNCIES DEL MON CONTEMPORANI
DIAGNÒSTIC PREIMPLANTACIONAL


-Quina és la definició de preembrió?

Poden definir preembrió com la paraula per a referir-se a l'embrió o zigot humà en la primeraetapa del seu desenvolupament. Aquest embrió és creat in vitro i és format pel grup de cèl·lules resultant de la divisió progressiva de l'ovòcit des que és fecundat fins a 14 dies després del seudesenvolupament.

- Quines són les tècniques que s’inclouen en aquesta llei? Descriu-les breument.

La inseminació artificial (IA) és un procés pel qual els espermatozoides es posen en l’aparellreproductiu d'una dona o femella amb el propòsit que quedi embarassada.
La transferència intratubàrica de gàmetes és tracta d'un procediment similar a la fecundació in vitro, amb l'avantatge que permetque la fecundació es produeixi en les trompes de falopi de manera natural.
La fecundació in vitro (FIV) és una tècnica a través de la qual es realitza la fecundació de l'oòcit per part del'espermatozoide fora del cos de la mare.

- Quina és la norma sobre la clonació d’éssers humans?

A pesar de que la llei, aprovada per el congres de diputats, amb excepció del opositor del Partit Popular(PP) i al igual que la constitució europea, prohibeix la clonació reproductiva, o la creació de nous embrions humans com a finalitat experimentaria. Contradictòriament, permet la producció d’embrionsclònics per a obtenir material d’assaig d’ells.



- Que diu la llei sobre els donants?

Tota persona pot ser donant en cas de cumplir tots els següents requisits:

-Que els donants siguin elsprogenitors.
-Que els donants atorguin el seu consentiment previ de forma lliure, expressa i conscient, i per escrit. Si són menors no emancipats o estan incapacitats, serà necessari a més elconsentiment dels seus representants legals.
-Que els donants i, si escau, els seus representants legals, siguin prèviament informats de les conseqüències i dels objectius i finalitats al fet que pot...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Análisis del soneto xii de garcilaso de la vega.
  • Comentario de texto soneto xii garcilaso de la vega
  • Sonetos
  • Soneto
  • Soneto
  • el soneto
  • Sonetos
  • Sonetos

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS