Soy el mejor

Páginas: 2 (410 palabras) Publicado: 22 de marzo de 2013
Genetica Mendeliana:
Els gens són diferents respecte la transmissió d’una generació a un altre. Existeixen diferents tipus de gens els quals els més coneguts són els estudiats per Mendel, per tantreben el nom de gens Mendelians. La part de la genètica que els estudia és la genètica Mendeliana
Mendel va fer una sèrie d’experiments que consistien en creuar diferents tipus de plantes i estudiarla seva descendència, dels seus experiments, els més coneguts són els que va fer amb plantes de pèsol dels que existeix una varietat de la llavor verda i un altre groga. Per començar Mendel va obtenirel que va anomenar “Raça Pura” verda i groga, que eres aquelles que al creuar-les entre sí només donaven plantes iguals que la del pare.
El segon pas consistia en creuar pèsols grocs amb verds,obtenint en la primera generació el 100% de llavors verdes.


Mendel pensava que al creuar els pares algo pasava als descendents perquè tinguessin llavors de un cert color i ho anomenava “factorshereditaris” i suposava que devien ser dos, un de la planta pare i l’altre de la mare.

Mendel va obtener sempre aquests resultats, per tant va elaborar una conclusió general que constitueix la “llei dela uniformitat de la primera generació filial”
Primera llei de Mendel: Al creuar entre sí dos races puras s’obté una generació filial que és la idéntica entre sí e idéntifica a un dels pares.Mendel va creuar entre sí plantes de la primera generació filial:


D’aquí es dedueix també què les plantes de llavor verda eren de dos tipus:
unes eren races pures (el 25%)  
i altres erenhíbrides (el 50%) 

De tot això Mendel va concluir el que va anomenar “llei de la independencia (segregació) dels factors hereditaris” que va ser la segona llei de Mendel.
2ª Llei de Mendel
Al creuarentre sí dos híbrids, els factors hereditaris de cada individu es separen, ja que son independentistas i es combinen entre sí de totes les formes posibles.

El següent pas va consistir en veure...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Lo Mejor De Lo Mejor
  • LO MEJOR DE LO MEJOR
  • lo mejor de lo mejor
  • Lo mejor de lo mejor
  • Lo Mejor De Lo Mejor
  • Lo Mejor De Lo Mejor
  • lo mejor de lo mejor
  • El mejor de los mejores

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS