Spot

Páginas: 11 (2711 palabras) Publicado: 5 de marzo de 2014


SPOT

CARLES ALBEROLA
ROBERTO GARCÍA

























ÍNDEX


Fitxa técnica…………………………………………………………………………………pàgina 3.





Resum……………………………………………………………………………………….pàgina 4-6.





Estudi de l'obra i de l'autor……………………………………………..…………pàgina 7-9.





Comentari crític…………………………………………………………………………pàgina 10.















-2-FITXA TÈCNICA

Autors: Carles Alberola i Roberto García.


Llibre: Spot.


Editorial: Bromera / Teatre.


Edició: quarta.


Composició: 16 capítols amb un total de 147 pàgines.


Tema del llibre: la importància de la publicitat a la vida quotidiana.







-3-
RESUM
1. “¡Cuate, aquí hay tomate!”
La publicitat ha influït considerablement en la vida quotidiana de lespersones fins al punt de fer-les més cultes amb nous coneixements i utilitzant expressions dels anuncis en la interacció de les converses.
2. “Ni gota ni gota”
Joan i Marta viuen amb la mare d’ella, la qual provoca que Joan es senta aïllat i sense intimitat, Marta el tranquil·litza perquè no l’hàgen de dur a una residència fins que Joan li conta que sa mare s’ha gastat els seus estalvis, generantaixí una situació a l’inversa.
3. “Bienvenido al Olimpo de los Diesel”
Jaume, trastornat per la publicitat, viu al seu cotxe equipat amb tot el necessari i la seua dona, Empar, intenta que torne a casa. Sense aconseguir-ho, Jaume se’n va amb la seua amant quan té un accident i mor. Amb açò descobreix que es tracta d’un somni causat per la televisió.
4. “El oro refleja en ti mis sentimientos”Al dia del enamorats, Sílvia li ha regalat al seu home, Ignasi, un rellotge que li ha costat un renyó, literalment. Ignasi es va quedar trastornat i parlà amb el seu germà Enric, qui li diu que vendre òrgans per tindre allò que es desitja es normal, tal com ell i la seua dona han fet. Aleshores, finalment Ignasi ho comprèn i li regala a Sílvia un anell que costava un ull de la cara.
5. “Elplátano es sensacional”
Una parella, Gisela i Pau, es són infidels mútuament amb la mateixa persona: Mario. Aquest és amic de la parella, i els dos desconeixen la infidelitat de l’altre, però quan se està apunt de descobrir, Mario els diu que se’n va lluny per a reflexionar, deixant a Gisela i a Pau sols.
6. “Las muñecas de Famosa nunca llegarán al portal”
Ricardo, al llarg de tota la seua vida, volsuïcidar-se ja que aquesta no té sentit per a ell quan està amb sa mare, amb la seua dona i quan està amb el seu fill. Així doncs, una veu li dona un paquet de caramels que li canvien la manera de veure la vida.
7. “Seur, Peusek, Renfe”
Es produeix un tiroteig per l’equivocació d’un regal, que no hauria passat amb Seur. Tampoc l’olor dels peus d’un home hauria sigut un obstacle en la seuarelació amb Peusek. Per últim, no s’arribaria tard als llocs amb Renfe.

-4-
8. “El único que es único”
Tres amics, Sheila, Mireia i Jonàs, joves, atractius i amb diners, estan en una festa quan les dos xiques veuen a la Marca, molt atractiu també, i es tornen boges. Apareix un altre, Otelo, caracteritzat per la seua vulgaritat i el qual està enamorat de Sheila. A la mateixa vegada, les dosxiques volen conèixer a la Marca, però, després del primer fracàs, pensen en posar-li gelós, doncs Sheila besa a Otelo i esta acaba enamorant-se d’ell.
9. “Vamos a la cama que hay que descansar”
Lorena té por ja que a la seua habitació està l’home dolent. Així doncs, la seua mare descobreix que l’home dolent de la filla és realment una panderola, però aquest intenta que Lorena pense que no ho és. Noobstant això, l’home veig que sí és una panderola quan la mare el polveritza amb Cucal.
10. “Foxter and Faxtor”
El pare de Sebastià l’aconsella al seu fill el producte Foxter and Faxtor que soluciona els problemes de molta gent, com a un amic seu i la seua veïna ja que Sebastià es troba en una crisi existencial amb dubtes sobre tot.
11. “Visa, Mastercard, American Express”
Núria està...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • SPOT
  • spot
  • spot
  • spot de radio
  • Analisis Spot
  • Spot publicitario
  • Spot Martini
  • Spot de radio

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS