Starbucks

Páginas: 3 (569 palabras) Publicado: 24 de octubre de 2011
1. Que s’entén per necessitat? Persegueix Starbucks cobrir les necessitats dels seus clients? En cas afirmatiu, identifiqueu les diferents necessitats que cobreix Starbucks i classifiqueu-les segonsgrups.

Entenem per necessitat el sentiment que tenim les persones de manca d’alguna cosa i el desig de satisfer-la. Jo crec que per Starbucks un dels principis bàsics és la satisfacció de lesnecessitats dels clients. Podem classificar les diverses necessitats en aquests grups:
- Necessitats fisiològiques: oferir als clients un cafè de qualitat i aliments.
- Necessitats socials: fer queels seus clients es sentin com a casa oferint un gran ventall de productes i serveis.
- Necessitats d’estima: tenir amb els clients la necessitat d’alegrar-los-hi el dia, amb un bon tracte.

2.Descriviu bàsicament els perfils dels clients (tracteu d’identificar-les amb una denominació/etiqueta) de Starbucks. Establiu una associació entre els grups que identifiqueu i els productes i serveis queofereix.

Com a perfils dels clients n’hi ha de tot tipus, els joves que busquen la comoditat i la intimitat per quedar amb els amics i passar una estona agradable, els treballadors que volenprendre un cafè abans d’entrar a treballar i necessiten un servei ràpid i les famílies que necessiten disposar d’un lloc per descansar i relaxar-se en els sofàs i butaques.
Starbucks ofereix una granvarietat de begudes i de menjar. Com per exemple les begudes embotellades, que faciliten als treballadors que s’emportin la beguda. Una gran varietat de cafès per a joves i adults on triar i begudes,xocolates i batuts per als més petits. La gran varietat d’aliments que ofereix amplien la satisfacció de les necessitats que puguin tenir els clients, com per exemple una amanida per un empresari queno disposa de molt temps per a dinar.

3. Considerant el marc dels diferents tipus d’orientacions al mercat de les empreses, en quin d’elles encaixa millor Starbucks? Argumenteu vostra resposta....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Starbucks
  • starbucks
  • Starbucks
  • Starbucks
  • Starbucks
  • Starbucks
  • Starbucks
  • starbucks

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS