Starbucks

Páginas: 4 (815 palabras) Publicado: 27 de noviembre de 2012
ACTIVITATS

1. QUÈ S’ENTÉN PER NECESSITAT? PERSEGUEIX STARBUCKS COBRIR LES NECESSITATS DELS SEUS CLIENTS? EN CAS AFIRMATIU, IDENTIFICA LES DIFERENTS NECESSITATS QUE COBREIX STARBUCKS ICLASSIFICA-LES EN GRUPS.
Podem definir “necessitat”, la sensació de mancança d’alguna cosa unida al desig de satisfer-la. Starbucks té molt clara la seva idea d’empresa des de que va començar. En primer lloc,compartir el millor cafè amb els clients, i en segon lloc, contribuir a que el món sigui una mica millor. D’altra banda, aquesta empresa vol que hi hagi una connexió humana entre client i treballador,és a dir, que els clients rebin l’alegria dels treballadors, la tranquil·litat del local i la contribució amb el seu barri. És per això, que podem observar com, d’alguna manera, satisfà les diferentsnecessitats que esmentava Maslow. Pel que fa a les necessitats fisiològiques, Starbucks ofereix el millor cafè amb la rebosteria que trobarem a la botiga; la necessitat de seguretat, la podem observaren l’ambient dels seus locals, sentint-nos desconnectats del món exterior i totalment paral·lels al que passa fora. D’aquesta manera, ens sentim més segurs, i podem relaxar-nos prenent el primer àpatdel dia. Les necessitats socials, les rebem per part del personal que col·labora en que cada dia creixi més l’empresa. Persones alegres que et dediquen somriures i que et venen el producte amb uncaràcter més parentesc, fen-te sentir com un amic. La necessitat d’estima és semblant a l’apartat anterior, ja que això ens fa créixer com a persones, fent-nos sentir importants i no com uns simplesdesconeguts. I per últim, la necessitat d’autorealització. Aquesta és la que costa més de veure, però podem trobar-la quan som nosaltres els que elegim el producte, i un cop feta la compra, acabempreparant-lo al nostre gust.

2. DESCRIU BÀSICAMENT ELS PERFILS DE CLIENTS (TRACTA DE IDENTIFICAR-LOS AMB UNA DENOMINACIÓ/ETIQUETA) DE STARBUCKS. ESTABLEIX UNA ASSOCIACIÓ ENTRE ELS GRUPS QUE IDENTIFIQUES...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Starbucks
  • starbucks
  • Starbucks
  • Starbucks
  • Starbucks
  • Starbucks
  • Starbucks
  • starbucks

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS