Starbucks

Páginas: 4 (752 palabras) Publicado: 5 de enero de 2013
Gerard Llanas Lara

1. Que s’entén per necessitat? Persegueix Starbucks cobrir les necessitats dels seus clients? En cas afirmatiu, identifiqueu les diferents necessitats que cobreix Starbucksi classifiqueu-les segons grups.
Necessitat és la sensació que té una persona quan desitja una cosa que en aquells moments no pot obtenir. Starbucks persegueix cobrir les necessitats dels seusclients, és més, el seu objectiu es cobrir-les i que els clients estiguin satisfets amb el tracte rebut i amb l’ambient idoni. Les diferents necessitats que cobreix són: rèlax, la qual es refereix a lagent que hi va amb ganes de desconectar de la rutina i se’ls proporciona diaris i revistes d’actualitat i en unes butaques còmodes. Grup d’amics, el qual es refereix a grupets de gent jove que hi vanper passar l’estona i parlar de les seves coses en un ambient distés. I finalment el servei ràpid per aquella gent amb presses que no tenen temps per estar-hi i seu poden emportar.
2. Descriviubàsicament els perfils dels clients (tracteu d’identificar-los amb una denominació/etiqueta) de Starbucks. Establiu una associació entre els grups que identifiqueu i els productes i serveis que ofereix.Hi ha tres tipus de clients principalment: els solitaris, els grups d’amics i els “estressats”. Els solitaris són aquells que disposen d’ una estona per relaxar-se i gaudir d’ un bon cafè sense lanecessitat de la companyia de ningú i per aquests tipus de clients, Starbucks ofereix un espai de tranquil·litat i música en el qual puguin mantenir-se aïllats dels demés, també se’ls ofereix revistes idiaris d’última actualitat podent prendre un dejuni calent o diferents varietats de sandvitxos i amanides. El grup d’amics són aquells amb temps per passar una bona estona entre ells i poder parlartranquil·lament. Starbucks els hi ofereix un lloc intim i taules per a reunions i poder parlar sense cap problema entre ells i també els ofereix diferents sortits de cafés i begudes i diferents...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Starbucks
  • starbucks
  • Starbucks
  • Starbucks
  • Starbucks
  • Starbucks
  • Starbucks
  • starbucks

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS