Stickers

Páginas: 2 (444 palabras) Publicado: 12 de enero de 2010
Ja sigui perquè la duració a l’hora de fer un graffiti fos un perill per als escriptors de graffitis o perquè transportar els esprais fos motiu de ser acusat de escriptor de parets, la conclusió esque els artistes de graffitis van haver de ingeniar-se-les per tal de poder firmar a les parets d’una manera més segura.

La idea dels stickers van sorgir a arrel de les targetes personals que peraquells anys les persones més importants d’arreu d’Estats Units com banquers, empresaris,... començaven a utilitzar per a presentar-se. Els artistes de carrer van pensar que ells també ho podienutilitzar a mode de presentació i la manera d’enganxar-les a les parets van ser els stickers.

Els primers stickers, que van aparèixer a les parets de Nova York, eren blanques i havien estat taquejades amà i penjades en els llocs més visibles. Aquests estil era ràpid i fàcil de transportar d’un costat a l’altra de la ciutat.

La facilitat de poder crear les teves pròpies stickers a casa van començara donar peu a que aquestes es fessin més creatives, però fer-se veure a les atapeïdes parets de Nova York començava a ser gairebé impossible i això implicava que els artistes de graffiti devien crearun estil que atragués les mirades de les persones que passaven pel carrer o començar a produir les etiquetes en un número considerablement gran; aquesta última opció era molt difícil per aquellsartistes que no disposaven de gaire recursos econòmics, i es així quan es van començar a utilitzar les etiquetes de les reunions socials que portaven adherit un “Hello, my name is” a la part superior.Aquestes etiquetes eren fàcils d’aconseguir i, a més, gratuïtes.

Alhora l’avanç de la tecnologia va fer que els dissenys es comencessin a fer per ordinador amb la possibilitat de poder enviar aquestsdissenys arreu del món i així poder crear col•lectius de gent de diversos països. Els stickers s’estaven fent globals.

En els darrers anys el fenomen sticker s’ha expandit arreu del món i s’ha...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Stickers de sat
  • Stickers
  • Elaborazion De Stickers
  • Aprender Hacer Stickers
  • Analisis Moda de los Stickers

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS