stoun

Páginas: 2 (463 palabras) Publicado: 13 de mayo de 2013
bé ... avui vaig a parlar del meu equip de futbol preferit ... el atletico de madrid .. Ens anem a remuntar fins al 2010 quan l'Atlètic corria greu perill a la primera division ... fins que el canvid'entrenador déu seus frutos.Eliminado de la champions league sent fins i tot humiliat per chelsea i porto, la història es va voler topar amb l'Atlètic aquest año.Jugo l'europa league i el seu primercontrincant va ser el galatasaray fàcil de guanyar de gols de Forlán reis i simao.El següent rival ja va ser més complicat el Sporting de Lisboa que després d'empatar a casa vam haver d'anar aportugal a per la elimnatoria i després dol gols del kun passem a cuartos.En quarts de final ens va tocar el València l'equip a evitar ja que en ser espanyol doncs no ho queriamos.Tras empatar 2-2 aMestalla van venir al Calderon molt motivados.Empate a 0 amb polèmica ja que els del valencià demanava un penal clar sobre Zigic (jo no ho vaig veure). Van estar plorant molt de temps fins que va arribar lasemifinal en la qual ens trobem el liverpool, en el qual militava fernando torres.Tras guanyar 1-0 al calderon vam anar a Anfield territori hostil i camp del liverpool.Vam anar a la pròrroga desprésdel gol d'Aquilani, ens van marcar gol i es van posar 2-0 fins que un error defensiu del liverpool va propiciar el gol de Forlán i així arribem a la final.La final es disputava a hamburg, contra elFulham anglès, no molt conegut però si havia arribat a la final per alguna cosa sería.Empezamos marcant amb gol de Forlán després d'una gran jugada d'equip, després de 5 minuts de glòria un errordefensiu va propiciar el gol de fulham.Tras anar a la pròrroga el Atleti era clar dominador fins que una genialitat de l'kun Aquero i rematada de Forlán van marcar el definitiu 2-1 i 15 anys després elatletico de madrid tornava a estar en la glòria amb aquest títol europeu que no aconseguia un des cap 48 años.Despues de la festa i tot tocava mirar la supercopa d'Europa que tocava jugar davant el...