stroop

Páginas: 3 (517 palabras) Publicado: 19 de febrero de 2014
EVIDÈNCIA D’APRENENTATGE 1b
Informe de la pràctica de laboratori 2
(L’efecte stroop emocional)

Equip de treball:

Autors/ores de l’evidènciaEXPERIMENT 2: L’EFECTE STROOP EMOCIONAL

Al següent enllaç disposeu de les dades recollides en diversos subgrups de l’assignatura, que són les que s’han de fer servir per al’elaboració d’aquest informe:

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Ao2Mwry5a7yodEZjUlFnel96SDFjTW5OakZ6THJ6Q0E#gid=0

A la primera pestanya d’aquest spreadsheet apareixen les dadesoriginals, i a les següents teniu disponibles els resultats (mitjanes, remarcades en color) en relació a les diferents variables que s’han avaluat.

1. Incorporeu aquí les gràfiques corresponents a lesmitjanes de latència del llistat neutre versus l’emocional (pestanya “valència afectiva”):.











2. Fins a quin punt els resultats són congruents amb la hipòtesi descrita al guió de lapràctica, en relació al temps de processament requerit en funció de la valència afectiva de les llistes de paraules:



3. Grafiqueu les mitjanes obtingudes en relació a la diferent interferènciaobservada entre els subjectes, classificats en funció de les puntuacions en el qüestionari STAI-T d’ansietat-tret (pestanya “ansietat-tret”):


















4. En quina mesuraels resultats són compatibles amb la predicció descrita al guió de la pràctica, en relació a l’efecte de l’ansietat-tret sobre el nivell d’interferència atencional a la tasca?


5. Grafiqueu lesmitjanes obtingudes en relació a la diferent interferència observada entre els subjectes, classificats en funció de l’ordre de presentació de les dues llistes de paraules (pestanya “ordre depresentació”):










6. Quina tendència indiquen els resultats obtinguts en relació al possible efecte de l’ordre de presentació sobre la interferència stroop emocional? Enuncieu una...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Stroop
  • Stroop
  • Stroop
  • Stroop
  • stroop
  • Efecto Stroop
  • TETS DE STROOP
  • Efecto stroop

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS