Subir el texto

Páginas: 2 (370 palabras) Publicado: 13 de enero de 2011
Cant III
Telèmac viatja a Pilos per trobar informació sobre el seu pare, quan arriba es rebut per el rei Néstor un antic company del seu pare, qui els relata el regrés de altres herois que va veurei també la mort d’Agamemnón, però no te informació sobre Odisseu i els recomana que vagin cap a Esparta a parlar amb Menelao, ja que es l’últim que ha arribat, i al mateix temps Nestor els ofereix comacompanyant un fill seu, Pisístrat i un carro ja que es queda impressionat perquè un jove com Telèmac estigui escoltat per una deessa .
Cant IV
Telèmac continua el viatge fins arribar a  Esparta,on el reben Menelau i Helena qui els relaten les seves experiències amb Odisseu durant la guerra Troiana. El dia següent Menelau els explica com el deu Proteu, li va revelar que Odisseu era captiu perCalipso en una illa.Per altre banda en Itaca els pretendents s’assabenten del viatge de Telémac i li preparen una emboscada a la seva tornada per matar-lo. Penélope al assabentar-se’n dels seus planses postra de por, però Atenea la aconsegueix calmar a través d’un somni. Aquest li conta la seva conversa amb Proteu, qui l'informà sobre la sort que havia tingut Odisseu, trobant-se aquest en unailla retingut per Calipso. Mentrestant, els pretendents, sabent del viatge del jove, li preparen una emboscada a la seva tornada.
Telèmac continua el viatge fins arribar a  Esparta, on elreben Menelau i Helena qui els relaten les seves experiències amb Odisseu durant la guerra Troiana. El dia següent Menelau els explica com el deu Proteu, li va revelar que Odisseu era captiu per Calipso en unailla.Per altre banda en Itaca els pretendents s’assabenten del viatge de Telémac i li preparen una emboscada a la seva tornada per matar-lo. Penélope al assabentar-se’n dels seus plans es postra de por,però Atenea la aconsegueix calmar a través d’un somni. Aquest li conta la seva conversa amb Proteu, qui l'informà sobre la sort que havia tingut Odisseu, trobant-se aquest en una illa retingut per...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Qué dice el texto o de que trata.docx subida exitosa
  • Subir
  • Por subir algo
  • Subir
  • Subir
  • Subir
  • No Se Que Subir
  • sube

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS