Subscripcion

Páginas: 7 (1694 palabras) Publicado: 8 de marzo de 2011
Acta trobada d’assemblees de facultat de les universitats públiques de l’àrea metropolitana (4 de març, 18’30 a 22h a la Universitat Lliure La Rimaia, 40 persones aprox)

Ordre del dia:
1.- Roda de presentació
2.- Discurs. Necessitats i oportunitats
3.- Quines pràctiques podem i/o hem de dur a terme?

1.- roda de presentacions:

- Enginyeria Industrials UPC: es reuneixen divendres 14.30.20/25 persones. Centrats nivell local. Augment de taxes. Governança. Seran els primers a tenir claustre per aprovar-ho.
- UB Raval: 10/15 persones. Dijous 14h. No hi ha lluita concreta, però hi ha un malestar. Intentant reconstruir l’assemblea.
- Biologia UB: 7/8 persones. Totes de 4t, perill l’any que ve no hi hagi assemblea. Treballant Estratègia 2015. Model de governança.
- Sociologia ieconòmiques UB. Dijous a les 14h. Funciona bastant bé. Treballant tema capella. 20/25 persones. Assemblea Diagonal.
- Física i Química: 15/20 persones. 2ª convocatoria. Estratègia 2015. Assemblea Diagonal.
- Polítiques i dret UB: Intentant reactivar. 10 persones.
- Mundet: No hi ha assemblees.
- Medicina Campus clínic: Dilluns o dimarts. 5/15 persones.
- Ciències i biociències UB: Dimecres.10/15 persones. Jornades de difusió i agitació, presentant l’assemblea.
- Filologia Central UB: Dimecres 14.30h Poca gent, intentant fer una assemblea. De moment difusió. Festa.
- CCPP UPF: Dilluns. 10 persones. Activitats cine-fòrums. Coordinats amb altres assemblees del campus Ciutadella. Poca incidència.
- SEPC UPF comenta com estan les assemblees UPF que no han vingut. Econòmiques. Humanitats.Periodisme. Traducció. Intentar copar òrgans de representació per assemblees.
- CCPP i sociologia UAB: Molt mobilitzats. Nou pla docent on es tanca el torn de tarda. Assemblea 150 persones. Calendari mobilitzacions. Vaga 23 de febrer exitosa. Recollint firmes. Negociacions amb el deganat. Han aplaçat la junta on s’havia d’aprovar.
- Filosofia i lletres UAB: CAF Jornades de formació
- CAF(coordinadora d’assemblees de facultat de la UAB): Calendari de mobilitzacions culminaria 31 de març
- Assemblea d’estudiants de FP: Selectivitat per accedir a la universitat, però injusta. Manifestació el 16 de Febrer, va acabar amb un intent de coordinació d’instituts. Cada institut ha muntat una assemblea al seu centre. Es volen coordinar més enllà dels instituts.

2. – Discurs. Oportunitat inecessitats.

• Assemblea Raval: 1.- Governança, 2.- Retallades socials i laborals aplicades a la Uni, 3.- Debat: discurs més enllà de la universitat. Objectiu: canalitzar malestar estudiants, PAS i profes
• UPC: potenciant assemblearisme (4o5 anys treballant amb aquest tipus d’organització). Utilitzem els mecanismes de la institució per denunciar i treure informació. Estratègia 2015. Controldes dels loobies econòmics i polítics.
• Dret UB: 2ª convocatoria. Extensió Llicenciatura

• Doctorands: s’estan movent per augment de taxes
• SEPC: no hem sabut donar un discurs ni cap missatge. És necessari un canvi de discurs. L’estratègia 2015 però hem de construir un model propi a defensar (pla alternatiu) per difondre a la comunitat universitària i a la resta d’agents socials. Hanpervertit el llenguatge, hem de recuperar-lo. Impugnar el seu model docent.
• Sociologia UB/AEP: tots compartim l’anàlisi però hem de generar un discurs amb prioritats i objectius arrel de la Estratègia 2015. Discurs en positiu. Tenint en compte forces. De micro a macro. Estratègia 2015 (com a marc de fons), retallades i 2ª convocatòria pot treure moltes estudiants al carrer
• Medicina: No hemparlat Estrategia 2015. Quines preocupacions en l’aplicació dels Graus – 2ª convocatoria on s’ha vist que genera mobilització. El moviment estudiantil necessita una victòria com seria el tema de la 2ª convocatoria.

Reflexió: Donar importància a coses on la gent es pot sentir identificada (mercat laboral, precarietat, beques) i veien el nostre voltant. Aprofitar la situació social. Partint de la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • SUBSCRIPCION
  • Trabajo de Subscripcion
  • Subscripcion
  • Subscripcion
  • Subscripciones
  • Subscripcion
  • Subscripcion
  • Subscripción

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS