sueños

Páginas: 4 (846 palabras) Publicado: 17 de febrero de 2014

1-
SARA: Podríem definir els somnis com la representació d'una sèrie d'imatges, pensaments, sons o sensacions que succeïxen durant el son i de forma involuntària. Majoritariament esprodueixen per records, però també per estimulacions que esta tenint el cervell per aixó podem incorporar al somni sons que estem sentint en eixe moment. La ment precisa fer descàrregues elèctriques en lament (somnis) per a funcionar al dia seguent.

2-
IRENE: La Part del cervell on es desenvolupen els somnis es el lóbul occipital que es troba a la part dreta. Durant els somnis el hipotalam, que ésl’encarregat de produir les nostres emocions está funcionant i per aixó sentim emocions durant els somnis.(com per exemple plorar o riure)
· La elaboració del pensament i la emoció.
·Lainterpretació de imágens, el reconeixement de soroll.
·Visió de colors.

3-
SARA: Els somnis es divideixen en dues grans fases, no REM i REM
Dins de la no REM trobem 4 etapes:
·Etapa 1: on comencem adormirnos, dura uns 10 minuts(ocupa el 5% del son)
·Etapa 2: son lleuger,disminuyesen el ritme cardíac i el respiratori. En alguns casos, el son es tan absolut que el cervell presenta dificultats per amantindre contacte amb el cos i mana un impuls per a afirmar aquesta conexió. Aquest impuls produeix una sensació on el cos actúa amb un violent i rápid movimient que es coneix com: "Somniar que enscaem". (50 % del son).
·Etapa 3: Fase de transició cap al son profund. Pasem uns 2 - 3 minuts en aquesta fase.
·IRENE: Etapa 4: Fase de son lent, aixi com el ritme respiratori. Costa molt despertarseen aquesta fase que dura uns 20 minuts . No solen produirse sons. (20 % del son). Es considera que esta és la fase que determina la qualitat del son.
·Fase REM: en la cual el cervell está moltactiu,però no ens podem moure. REM ve de la frase en anglés Rapid Eye Movement (Movimient de l’ull rápid) perque els ulls estan en constant moviment. Esta es la fase on somniem per la alta activitat...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • el sueño y los sueños
  • sueño
  • Los sueños
  • el sueño
  • Los Sueños
  • Los Sueños
  • sueños
  • el sueño

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS