SWAG

Páginas: 2 (425 palabras) Publicado: 16 de febrero de 2015







PART 1: Qüestionari:
1. La bellesa sensorial, la fugida del món i l’interior de l’escriptor.

2. En el Modernisme abunden més poetes. Els escriptors noucentistes tenen una sòlidapreparació intel·lectual i desenvolupen més temes filosòfics i socials. Abunden els assagistes, pensadors i historiadors.

3. Els que formaven part dels 4 gats eren: Santiago Rusiñol, Ramon Casas,Miquel Utrillo, Joaquín Mir. Els 4 Gats fou una cerveseria cabaret inaugurada a Barcelona el 14 de juny del 1897.

4. Pertany a l’Orientalisme i era Federico de Madrazo, un pintor espanyol. El seusogre li va influir a la seva manera de pintar i esculpir les seves obres.

5. Pertany a finals del Modernisme. Realitza retrats, especialment les sèries sobre cretins i gitanes. Mostra les classes mésbaixes de la societat, en la seva misèria i dolor. La seva obra és acolorida. A vegades fa servir tons foscos, gairebé marronosos, amb una pinzellada solta. Posteriorment, en els quadres de gitanes,dones i bodegons, usa colors més clars.

6. És un molí de vent ubicat al cor de Montmatre. Al barri de Montmatre és on està el turó més famós de París. Que mesura 130 m. d’altura.

7. Miquel Blai iPablo Gargallo van ser uns escultors catalans.




8. El Guernica de Pablo Picasso, Font de Mercuri d'Alexander Calder, La Montserrat de Julio González, El camperol català en rebel·lia de JoanMiró o El poble espanyol té un camí que condueix a un estel d'Alberto Sánchez Pérez.

9. Els membres fundadors van ser el poeta Joan Brossa (que va crear el nom del grup i de la revista), el filòsofArnau Puig i els pintors Joan Ponç (director de la revista), Antoni Tàpies, Modest Cuixart i Joan-Josep Tharrats (editor i impressor de la revista). Al cap de poc de crear-se el grup se'ls va unirJuan-Eduardo Cirlot. Es va formar al 1948. Que pretenia eixamplar el restringit panorama artístic barceloní i recuperar la tradició.

PART 2: Anàlisi compositiu de diferents obres:
1. E

2. Són...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • swag
  • Swag
  • swag
  • SWAG
  • Swag
  • SWAG
  • SWAG
  • SWAG

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS