sxasx

Páginas: 3 (731 palabras) Publicado: 15 de febrero de 2015
Els poders d'una nació de fer lleis, de jutjar i d'executar i fer complir les lleis han d'estar separats i exercits per persones i institucions diferents i independents.
Resposta 14
Feia possibleel regnat de les dones, en aquest cas de la filla de Ferran VII, la futura Isabel II.
Perjudicava directament als drets dinàstics de l'infant Carles, germà de Ferran VII.
Resposta 15
Aquestadenominació ha passat de l’espanyol a la majoria d’idiomes per tal de referir-se a forces irregulars que fustiguen l'exercit contrari amb múltiples accions aparentment inconnexes, però que minen la moral delcombatent enemic.
Forces que es van enfrontar a l’exèrcit napoleònic sense tenir una estructura militar. Milícies, miquelets i sometents, bons coneixedors del territori van fer impossible al’exèrcit francès el control del país.
Resposta 16
Va ser un dels grans líders de la independència de les colònies espanyoles a Amèrica.Els poders d'una nació de fer lleis, de jutjar i d'executar i fercomplir les lleis han d'estar separats i exercits per persones i institucions diferents i independents.
Resposta 14
Feia possible el regnat de les dones, en aquest cas de la filla de Ferran VII, la futuraIsabel II.
Perjudicava directament als drets dinàstics de l'infant Carles, germà de Ferran VII.
Resposta 15
Aquesta denominació ha passat de l’espanyol a la majoria d’idiomes per tal de referir-sea forces irregulars que fustiguen l'exercit contrari amb múltiples accions aparentment inconnexes, però que minen la moral del combatent enemic.
Forces que es van enfrontar a l’exèrcit napoleònicsense tenir una estructura militar. Milícies, miquelets i sometents, bons coneixedors del territori van fer impossible a l’exèrcit francès el control del país.
Resposta 16
Va ser un dels grans lídersde la independència de les colònies espanyoles a Amèrica.Els poders d'una nació de fer lleis, de jutjar i d'executar i fer complir les lleis han d'estar separats i exercits per persones i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS