SzzSzzS

Páginas: 2 (364 palabras) Publicado: 21 de enero de 2015
Javi Mesa
No em ratllis

Sobre tota aquesta multitud de persones, justament sota del gran seguidor espanyol, es trobava ella. Tan quadrada i tan perfecta. No és un simple tros de la gran plaça...En aquesta nit, moltes persones van arribar fins allà. Totes elles patien perill però ella especialment. Al cap de diversos minuts de celebració, apareix el major seguidor vist pels ulls dequalsevol insensat. Unes dimensions massa grans, increïble composició muscular. Era situat a tres rajoles d'aquesta, ella perillava.
En el moment menys esperat, va fer un salt d'alegria i emoció, totaaquesta massa en l'aire havia de caure sobre algun receptor, justament, va caure sobre una rajola al costat d'ella, la seva veïna va morir amb un cop sec. La seva vida perillava cada vegada més.
Al cap demig hora, van venir els grans déus d'aquests súbdits, moment esperat per tots ells, cantant a capel·la els grans himnes, on tots ells van començar a saltar i celebrar, un cop més, la seva victoria. Enaquest moment, sentía molta por per ella, milers de sabatilles esportives trepitjant el seu rostre, i ningú feia res.
Amb el temps, van començar a aparèixer les forces públiques demanant ques'anessin, ja que era massa tard. En mitja hora, tota aquesta multitud de gent, va començar a desaparèixer, va ser el moment més tranquil per a ella, i òbviament igual per a mi. Tot va tornar a latranquil·litat per a aquesta plaça.
Al dia següent, la veïna assassinada, va ser recollida pels obrers i reemplaçada per una altre. Una llàstima per ella, però l'especial seguia bé. Havia de fer alguna cosa ambella, la seva vida tard o d'hora, perillva en aquest lloc. Vaig decidir sortir a la nit i convidar-la a formar part de la meva llar, aquesta mateixa nit, amb pic en mà, vaig sortir a la seva recerca.En cinc minuts la tenia a les meves mans, ja era més segura que en aquella plaça.
I així és com aquesta magnífica rajola, va acabar formant part de la meva familia.I per aquesta raó la tinc a la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS