Técnicas de grupos

Páginas: 2 (329 palabras) Publicado: 26 de abril de 2011
Inventem tècniques de formació de grups

Nom: ELS INSTRUMENTS

Edat recomanada: A partir de 10 anys Temps estimat: 10 minuts aproximadament (varia una mica en funció de la grandària del grup)Descripció:
Es reparteixen tants papers com participants hi ha, on a cadascun d’aquests hi haurà escrit el nom d’un instrument (tots diferents). Els participants hauran d’ajuntar-se depenent delsdiferents tipus (corda, vent i percussió) en què pertany cada instrument que li ha tocat. Per això, una vegada repartit tots els papers, els participants, mitjançant l’expressió corporal i la imitació delso de l’instrument correspost, hauran de buscar el seu lloc entre la diversitat d’instruments.
Per exemple, si ens toca un violí, podríem utilitzar els braços i les mans com si l’estiguéssim tocant ila veu imitant el seu so (el més bé possible). Llavors cercaríem instruments de corda.

Observacions:
Cal que tots els participants coneguin els diferents tipus d’instruments.
Elaborada per:Nom: FEM GRUPS amb els sabors

Edat recomanada: A partir de 5 anys Temps estimat: 15 minuts aproximadament
Descripció:
L’animador introdueix dintre d’una bossa o caixa una sèrie d’objectes comper exemple caramels de diferents gustos. Va passant la caixa per tot el grup per a què cadascú n’agafi un sense mirar.
Una vegada s’ha repartit a tothom un caramel, totes les persones amb el mateixtipus de caramel s’hauran d’anar ajuntant fins arribar a formar un grup. Per exemple, tots els que tinguin un caramel de fresa estaran en un mateix grup.

Observacions:
Podrien haver-hi variantscom per exemple, enlloc de repartir caramels, fer-ho amb botons, amb llapis de colors, o bé retalls de fotografies. En el cas de les fotografies, s’hauria de fer com una mena de puzzle mirantd’encaixar tots els retalls fins a tenir una fotografia sencera, de la qual en sortirien els grups.
La tècnica té l’avantatge de poder formar els grups de la grandària que es prefereixi, des de parelles,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Tecnicas de grupo
  • tecnicas de grupos
  • TECNICAS DE GRUPO
  • Tecnicas De Grupo
  • Grupo tecnico
  • Tecnicas de grupos
  • tecnicas de grupos
  • Grupo tecnico

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS