Tabla De Ejercicios Para Casa

Páginas: 2 (264 palabras) Publicado: 22 de mayo de 2012
Calentament previ:
Saltar a la comba Saltar uns minuts ens ajuda a preparar el cos i calentar els músculs per evitar lesions. Saltar és una forma rápida defer-ho.

Estiraments:
grup muscular: descripció:
Abdominals Estirat cap per avall amb el cos estès. Donar suport a les palmes de les mans al sòl, estendreels braços arquejant l'esquena. Contraure els glutis alhora que s'arqueja l'esquena per protegir la regió lumbar.
Dorsals De genolls a terra. Inclinar el tronccap a terra al mateix temps que s'estenen els braços. Recolzar-se sobre les mans a terra. Allunyar les mans del cos.
Isquiotibials Assegut a terra. una camacompletament estirada i l'altra flexionada. Inclinar el tronc dirigint les mans cap al peu de la cama estirada. Mantenint l'esquena recta.
Espatlles A peu dret,estendre tots dos braços per sobre del cap i entrellaçar les mans. Estirar els braços cap amunt.
Abductors Assegut a terra. Flexionar els genolls i ajuntar els peusmantenint les plantes unides. Agafar els peus i dirigir-los cap els cuixes el màxim possible. Col · locar els colzes sobre els genolls i empènyer les cames capa terra. (es coneix com posició de papallona).
Bessons Recolzat contra una paret sobre els avantbraços. Una cama estirada i la altra flexionada avançada irecolzada a terra. Flexionar els braços, mantenint els peus recolzats a terra, inclinant cap a la paret.
Pectorals Recolzat contra una paret sobre els avantbraços.Una cama estirada i la altra flexionada avançada i recolzada a terra. Flexionar els braços, mantenint els peus recolzats a terra, inclinant cap a la paret.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Ejercicios Para Trabajar Con Tablas
  • Guia De Ejercicios Para Tabla
  • Ejercicio para desarrollar en casa
  • Tabla De Ejercicios
  • Tabla de ejercicios
  • tabla para ejercicios de fertilizacion
  • Casos Y Ejercicios De Recuperaci N Para Presupuestos
  • Ejercicio Para Desarrollar En Casa

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS