tarea

Páginas: 2 (322 palabras) Publicado: 11 de diciembre de 2014
La comunitat de Kafka
El narrador ens explica la relació entre un grup amics. Resulta que eren cinc nens que sempre estaven junts i tenien molta confiança. Fins i tot, anaven pelcarrer, un carrer darrera l' altre, és a dir, entre tots es feien molt de cas. El narrador ens diu que per ser amic d'algú t'has d'obrir i deixar de banda la timidesa . Per tant, aquestapersona no estava unida al grup, per que només volien ser cinc.
Aquesta sisena persona no era acollida al grup, per que no la coneixen i un dels principals aspectes que s'observa en el text ésque per ser amic d'una persona primer la tens que conèixer.. La relació que es sentia entre al grup era molt bona en canvi quan venia el sisè es feia molt estranya, per que no elconeixien gairebé.
En conclusió, el narrador explica que pots tenir una gran convivencia amb la persones sent companys, però per ser amic d'un altra primer l'has de conèixer , tots lescaracterístiques bàsiques.

Els turistes de Tavares
El narrador ens explica el conflicte de la guerra entre les persones. Uns turistes
anaven de vacances però, es van trobar amb una guerra.El narrador no ens presenta tots els sentiments que es viuen en aquesta situació, sinó que explica una tranquilitat davant del problema.
Els turistes s'estaven a l'hotel esperant quepassés tot l'enrenou. Un cop va passar la guerra, el narrador ens explica detalladament els desastres que comporta. Per tant els turistes van poder observar molts edificis ensorrats i unagran quantitat de morts. Per tant l'autor fa una exageració, diguent que ja portaven un plànol a les seves mans. També un altra característic dels turistes és la càmera fotogràfica , pertant l'autor ens vol dir que els cossos de les persones mortes costen molt de trobar. En conclusió, Tavares ens explica que una guerra és un gran desastre per tota l' humanitat.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Mi tarea Tu tarea
  • tarea tarea
  • Tarea Tarea
  • Tarea
  • Tarea
  • Tarea
  • Tarea
  • Tarea

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS