Tares

Páginas: 2 (278 palabras) Publicado: 5 de marzo de 2013
TILLÄGGSLICENSVILLKOR FÖR PROGRAMVARA FRÅN MICROSOFT
MICROSOFT .NET FRAMEWORK 3.5 CLIENT FÖR MICROSOFT WINDOWS OPERATIVSYSTEM
Microsoft Corporation (eller beroende på var du bor, ett av desskoncernbolag) licensierar detta tillägg till dig. Om du innehar licens för programvara för Microsoft Windows operativsystem (som detta tillägg gäller för) (”programvaran”) har du rätt att använda dettatillägg. Du har inte rätt att använda det om du inte innehar licens för programvaran. Du har rätt att använda ett exemplar av detta tillägg med varje giltigt licensierat exemplar av programvaran.Följande licensvillkor beskriver ytterligare användningsvillkor för detta tillägg. De här villkoren och licensvillkoren för programvaran gäller för användningen av tillägget. Om dessa står i konfliktmed varandra gäller dessa tilläggslicensvillkor.
Genom att använda DETTA tillägg accepterar du DESSA VILLKOR. Om du inte accepterar dem ska du inte använda detta tillägg.
Om du accepterar dessalicensvillkor har du följande rättigheter.
1. SUPPORTTJÄNSTER FÖR TILLÄGGET. Microsoft tillhandahåller supporttjänster för programvaran enligt beskrivningen påwww.support.microsoft.com/common/international.aspx.
2. MICROSOFT .NET BENCHMARK TESTING. Programvaran innehåller operativsystemet Windows komponenter för .NET Framework, Windows Communication Foundation, Windows Presentation Foundationoch Windows Workflow Foundation (.NET-komponenter). Du får utföra interna benchmark-tester av .NET-komponenterna. Du har rätt att röja resultaten av varje benchmark-test av .NET-komponenterna,förutsatt att du följer villkoren på http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=66406.
Oaktat alla andra avtal som du eventuellt har med Microsoft har Microsoft rätt att, om du röjer resultaten frånbenchmark-testerna, själv röja resultaten av benchmark-tester som Microsoft genomför av dina produkter som konkurrerar med den tillämpliga .NET-komponenten, förutsatt att detta görs enligt villkoren på...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Tareas tareas y mas tareas
  • tareas tareas
  • Taran Taran
  • tareas tareas
  • Tareas Y Tareas
  • Mis tareas...Tus tareas
  • Tareas de Tareas
  • Tareas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS