Tarragona

Páginas: 2 (274 palabras) Publicado: 8 de enero de 2015
Tarragona és una ciutat del sud de Catalunya, capital de la comarca del Tarragonès i de la província de Tarragona. Fundada al segle III aC, posseeix un important port demar i és el centre d'un gran complex petroquímic.
Dedicat a Minerva

Esperava que Minerva els protegís. Per això, amb el punyal, el centurió romà Manius Vibio, va deixarescrita una inscripció en relleu a la torre dedicada a la deessa de la saviesa. Sense saber-ho, acabava de fer la inscripció llatina més antiga de la península. Era etrusc icomandava els soldats que estaven aixecant les muralles de Tàrraco, la que seria la construcció romana més antiga d'Europa fora de la península itàlica. Roma haviadesembarcat a Hispània i arribava per quedar‐s’hi.

A Tarragona la Història surt de les pedres, dels llibres i cobra vida. La ciutat ha anat especialitzant-se en activitats dereconstrucció històrica. Arqueòlegs, historiadors, guionistes, narradors i figurants treballen intensament per divulgar i compartir la història de la ciutat i de la nostracivilització clàssica en esdeveniments com el festival TÀRRACO VIVA, al maig, la programació de Tarragona Història viva, als estius, o les jornades dedicades a la guerranapoleònica.Transaccions segures

Qualsevol transacció relacionada amb la reserva dels productes turístics que s'ofereixen a tarragonaturisme.cat es fa mitjançant la plataforma detransaccions segures SSL (Secure Sockets Layer) a través del protocol https. SSL és una capa segura per dur a terme la transmissió de dades entre sistemes mitjançant unprocés d'encriptació, de manera que així s'evita que la informació pugui ser desxifrada per terceres persones o bé per sistemes en el moment en què es fa la transacció.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Aqueducte De Tarragona
  • aqueducte de tarragona
  • Tarragona
  • Comentari Aqüeducte de Tarragona
  • Casas y centros regionales de tarragona
  • Mausoleu de jaume i
  • Amfiteatr de Tarraco (Tarragona)
  • Resumen declaracion ambiental dow tarragona

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS