TASCA PER A RHRSC 03

Páginas: 4 (888 palabras) Publicado: 12 de marzo de 2015

ACTIVITAT 1
Organització Formal :
En aquest esquema les relacions entre els companys és una comunicació Lateral o Horitzontal, es tracta de departaments diferents que es troben en el mateix nivelljeràrquic. Només hi ha una diferenciació amb el que ha entrat a treballar a la secció de l’àrea de compres. Ell depèn del Departament Comercial i es troba un escaló per davall dels seus companys alnivell jeràrquic encara que no depengui dels seus departaments.



L’organització Informal, es desenvoluparia d’una forma un poc diferent, es formen uns llaços d’amistat o antagonisme entre elscompanys del mateixos departaments que son els que tenen un contacte directe durant la jornada laboral. La interrelació entre els altres departaments és més formal, és una comunicació forçada per laconjunció dels diferents departaments que formen l’empresa per tal de garantir el bon funcionament d’aquesta; encara que, és molt possible la creació de llaços d’amistat entre el personal que forma elsdiferents departaments igual que la creació de males relacions, el qual, no és molt beneficiós per el funcionament de l’empresa.
La Comunicació Ascendent, és la que es produeix entre el personal de nivellinferior amb el personal de nivell superior. Per exemple el treballador de compres es posa en contacte amb el seu superior al Departament Comercial i aquest es posa en contacte amb la Direcció del’empresa.

ACTIVITAT 1
La Comunicació Descendent, és quan la Direcció exposa els seus criteris a seguir amb una sèries de normes o ordres al diferents departaments i aquests al després apliques lesconsignes amb normes i ordres als diferents nivells inferiors que depenen dels seus propis departaments. Per exemple, La Direcció de l’empresa Comunica una estratègia de minoració de despeses a cadaDepartament i aquest apliquen les consignes amb la variació i creació de normes noves a seguir per els empleats de l’empresa.
La Comunicació Horitzontal, es basa en la interrelació que existeix entre...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • TASCA 3 PER A GRH 03
  • RHRSC
  • TASC
  • La Tasca
  • tasca
  • NIT 76382680 PER 2015 03 COD 2046 NRO 14324960909 BOLETA
  • NIT 9094180 PER 2015 03 COD 2046 NRO 14297610848 BOLETA
  • caso la tasca

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS