Tauró, pel·lícula

Páginas: 3 (681 palabras) Publicado: 2 de diciembre de 2013

1-Fitxa tècnica


Director: Steven Spielberg.

Guionistes: Peter Benchley i Carl Gottlieb.

Autor de la Bso: John Williams.

Director de fotografia: Bill Butler.

Productor:David Brown i Richard D. Zanuck.

País d'origen: Estats Units.

Actors principals: Roy Scheider, Robert Shaw, Richard Dreyfuss.2

2-Tema

Es un llargmetratge de suspens i una mica de terror, on el tema principal és la busca i captura d’un tauró enorme que ataca en més d'una ocasió les platges d’unailla.

3-Argument

Tot comença una nit, a la platja de l'illa Amity, quan una jove que era en una festa decideix anar a banyar-se, i de cop és atacada pel tauró. A l'endemà el seu nòvio denuncia laseva desaparició i troben trossos del cos de la noia. Dies més tard, un nen mor per un nou atac del tauró i la mare ofereix una recompensa per la mort de l'animal, fet que provoca que els pescadors del'illa es llencin a la captura de l'animal. També arriba a l'illa l'expert en taurons Matt Hooper.
Els pescadors capturen un gran tauró tigre i es dóna per finalitzat l'assumpte, però Matt Hooperdubta que aquest fos el causant de les morts i decideix seguir buscant. Va trobar una barca i dins, el cadàver d'un pescador. Hooper troba sota del bot, la dent d'un tauró blanc.
Tot i les advertènciesde Hooper i Brody, l'alcalde ordena obrir de nou les platges. El tauró torna a reaparèixer, matant una nova víctima, cosa que fa que Brody obligui a l'alcalde a contractar a Quint, un estrambòticcaçador de taurons, que va sortir a la mar amb el cap de la policia i l'expert. Les relacions entre ells són tenses.
Finalment, Hooper entra a l'aigua amb una gàbia, la qual es destrossada pel tauró,però el noi aconsegueix escapar-ne amb vida. El tauró aconsegueix enfonsar el vaixell saltant sobre la popa i devora a Quint. Brody aconsegueix introduir un tanc d'oxigen a la boca de l'animal i des...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • TAURO
  • Tauro
  • Pel·licules
  • Tauro
  • Tauro
  • Proyecto Tauros
  • La Tauro Maquia
  • Constelacion tauro

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS