Tauromàquia

Páginas: 2 (391 palabras) Publicado: 30 de octubre de 2012
Ja fa uns quants segles que la pràctica de la tauromaquia ha esdevingut un fet molt important ja que permetia demostrar la força de l'home, així com la seva valentia envers al "toro". Actualmentperò, aquest enfrontament s'ha convertit en un fet cultural i tradicional, en especial, per a la societat Espanyola, de la qual, moltes comunitats en són practicants ja sigui a les places o a les festespopulars, com per exemple, els San fermins a Salamanca. Malgrat això, Jo considero que aquesta tradició hauria de modificar-se ja que no la considero un art, sinó una tortura.
D’una banda, perjustificar la meva opinió cal parlar dels maltractaments animals, ja que si nosaltres maltractem a un gos, ara és denunciable. Aleshores, per què si és tortura a un toro no és maltractament?.Quan l’animal surt a la pista és veu cara a cara amb un home que el mareja, que l’hi clava ganivets, això fa que poc a poc el toro es debiliti i perdi les seves capacitats perpoder defensar-se. Amb això vull dir, que els toros són una festa “molt absurda” ja que el sofriment animal no és un motiu de satisfacció, i més quan aquest no es pot defensar.
D’altra banda, nopodem fer als animals el que ha nosaltres no ens agradaria que ens fessin. A nosaltres els humans, no es agradaria que ens fessin corre per tota una pista i que al final ens tallessin l’orella o ensmatessin.
No obstant, la tauromàquia és una de les tradicions més importants a Espanya, i ara para ara, al trobar-nos en una situació decrisis el món del toreig suposa una font de riquesa molt important, ja que milers de persones van a veure aquest espectacle, o bé participen en ells. Per tant, aquest festa nacional dóna molts diners alpaís i a més a més, és una tradició que des de molt petits ens han ensenyat.
En conclusió, crec que la tauromàquia hauria d’eliminar-se totalment –encara que ens aporta diners-. Ja que el respecte...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • la tauromaquia
  • tauromaquia
  • La Tauromaquia
  • tauromaquia
  • Tauromaquia
  • tauromaquia
  • La Tauromaquia
  • tauromaquia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS